Shop de Satisfyer Pro 2 - het meest populaire seksspeeltje - hier nu een dag lang voor maar €12,99!

Intiem door Michelle

Een orgasme krijgen: wie is er niet dol op? De meeste vrouwen komen tot een hoogtepunt door de juiste stimulatie van de clitoris. Dit kan je door je lover laten doen, zelf met je handen aan het werk gaan of een speeltje gebruiken. De hoeveelheid goede speeltjes voor clitorale stimulatie neemt toe maar eentje die met stip bovenaan staat, is de Satisfyer Pro 2. 

Wat maakt deze vibrator nou zo populair? Nou allereerst natuurlijk de werking. Het apparaatje heeft 11 verschillende standen en is heel handig te bedienen dankzij de knopjes. Of je nou een doorgewinterde seksspeeltjes gebruiker bent of juist een beginneling; de Satisfyer Pro 2 belooft je binnen 2 minuten een fantastisch orgasme te bezorgen. Het speeltje stimuleert de clitoris met behulp van luchtdrukgolven zonder direct contact. Plaats het kopje - wat gemaakt is van zacht siliconen - bij je clitoris en laat het appaaraatje haar werk doen. Je kunt kiezen uit hele subtiele of zachter standen of juist wat harder als je daar van houdt. Een ander voordeel van de Satisfyer Pro 2 is het ontwerp. Je kan 'm in het bad of onder de douche gebruiken omdat het speeltje waterdicht is. Opladen doe je heel makkelijk dankzij een magnetische lader die een usb-aansluiting heeft. Ook fijn: het apparaatje maakt enkel een subtiel geluid en heeft een prachtige roségouden kleur waardoor het een super chique uitstraling heeft.

Verder is dit seksspeeltje enorm goed geprijsd. Normaal gesproken gaat de Satisfyer Pro 2 voor €49,95 over de (digitale) toonbank maar alleen vandaag en morgen (dus slechts 48 uur lang) kun je 'm voor maar €12,99 bestellen bij EasyToys! Op = op...