Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

5 beste ijssalons in Rotterdam

Zon, ijs en sfeer: dit vind je allemaal in hartje Rotterdam. IJssalons zijn er dan ook genoeg. Als jij in de buurt van Rotterdam woont, kun je een uitje plannen om naar één (of meerdere) ijssalons te gaan. Vooral in Rotterdam Centrum kun je je lol op.

Rotterdam beste  ijssalons centrum

Lees ook: 10 terrassen in Rotterdam waar je het langst in het zonnetje zit

1. Capri ijssalon - Centrum

Al jaren staat de Italiaanse ijssalon bekend om pure nostalgie. Er zijn zowel vertrouwde smaken zoals aardbei en banaan als nieuwe smaakjes. Heb je ooit meloensmaak geproefd? 

Karel Doormansttraat 334, Rotterdam

2. Venezia Rotterdam - Centrum

Ook deze ijssalon is ongetwijfeld traditioneel. Venezia bevindt zich in het centrum van Rotterdam. Je vindt hier allerlei coupes, pizza ijsjes, en milkshakes. Je kunt er vanuit gaan dat er genoeg keuze is om even te genieten op het terrasje van Venezia. 

Oude Binnenweg 125b, Rotterdam

3. De IJssalon - Centrum

Klassieke smaakjes zoals vanille, pistache, framboos, chocolade en kokos vind je bij De IJssalon. Dat is nog niet alles, want je hebt ook veel bijzondere smaken: verse munt, advocaat, peer, bitterkoekjes. Noem maar op. Heb jij al een (bijzonder) smaakje dat je graag wilt proeven?

West-Kruiskade 60, Rotterdam

4. IJsboutique - Centrum

Zin in een ijsje? Dan kun je hier zeker terecht. IJsboutique is all about hospitality. Je zult je gegarandeerd welkom voelen. Daarnaast hebben ze heerlijke, maar ook vrolijke ijsjes. Bonuspuntje: naast ijs hebben ze ook patat. Mocht je trek hebben… 

Witte de Withstraat 68, Rotterdam

5. Angelo Betti - Centrum

Angelo Betti is begonnen als een klein ijsatelier. Tegenwoordig is het een prachtig Italiaans restaurant, waar je nog steeds ijsjes kunt eten. Gek op sorbetijsjes of coupe speciaal? Dan zit je hier zeker goed! De ijssalon vind je ten noorden van het centrum.

Schiekade 6B, Rotterdam

Lees ook: De tofste rooftopbars van Rotterdam