Extra hard en gevoelig: zo gebruik je een penispomp

Intiem door Jeanine

Soms heb je behoefte aan nét iets meer. Iets harder, sneller, of… iets groter! Size doesn’t matter, maar het is toch fijn dat je er iets aan kunt doen als je dat wilt. Zo kun je met een penispomp in no time de penis van je geliefde extra dik maken. Benieuwd hoe je ‘m gebruikt? Wij leggen het je uit.

penispomp

Lees ook: Spice it up: 6 interessante plekken om seks te hebben

Genoeg redenen voor een penispomp

Een penispomp is een soort koker waar je de penis in glijdt. Door middel van het pompje kun je de koker vacuümtrekken. Er zijn genoeg redenen om zo’n penispomp te gebruiken. De leuter van je lover wordt een stuk harder en dikker, wat voor jou tijdens de seks extra fijn kan zijn. Daarnaast wordt ‘ie ook gevoeliger, want door het vacuüm trekken van de pomp kan er meer bloed door de penis stromen. Heeft je vriend last van erectieproblemen? Ook dan kan de pomp helpen.

Masturberen

Het gebruik van een penispomp voelt (blijkbaar) net als een blowjob. Doordat het vacuüm zuigt wordt de pomp ook vaak gebruikt om mee te masturberen. Je kunt ‘m bijvoorbeeld over de penis laten glijden, om een handjob na te bootsen. Daarnaast kun je ook extra pressure op de pomp zetten en daarmee spelen.

Penispomp gebruiken

Het is eigenlijk vrij simpel. Doe eerst wat glijmiddel op waterbasis op de rand van de pomp. Je hoeft alleen maar de penis in de koker te laten glijden en het pompje te gebruiken om de koker vacuüm te trekken. De meeste toys zuig je handmatig strak met een pompje, maar je hebt ook elektrische varianten ertussen zitten. Het is maar net wat jullie fijn vinden. Als de pomp eenmaal klaar is, haal je ‘m eruit en is hij ready to go.

Let wel op: gebruik de pomp hooguit een halfuur en niet langer. Als je ‘m langer gebruikt, loop je het risico op kleine verwondingen zoals bloeduitstortingen – en dat wil je natuurlijk niet.  

Lees ook: Geeft porno je seksleven écht een oppepper? (Dit zegt de seksuoloog)