REVIEW: LELO'S Sona 2 Cruise geeft je golven van genot

Intiem door Michelle

Er gaat weinig boven een selfcare momentje toch? Met een kopje thee op de bank en popcorn bij de hand een leuke film kijken om te relaxen, een lange douchesessie of gewoon even lekker klaarkomen - cause why not? Leuk als je lover dit voor je regelt, maar jezelf naar een hoogtepunt brengen, is zeker ook super fijn. Wist je dat één op de drie vrouwen in het bezit is van een vibrator?

Tegenwoordig komen vibrators in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen. Heb je nog geen vibrator in je bezit? Dan is het goed om even na te gaan wat voor jou belangrijk is. Waar geniet je het meest van tijdens de seks? Is penetratie voor je belangrijk? En hoe groot is de rol van de looks van de vibrator voor jou? Als je afknapt van een bepaalde vorm of uitstraling (jawel, ook een vibrator heeft een bepaalde uitstraling - denk cheap of chic), dan is dat alvast een belangrijke selectieprocedure voor jou.

Eén vibrator die wat mij betreft aan alle voorwaardes op mijn lijstje voldoet, is de LELO Sona 2 Cruise. Deze vibrator heeft een prachtig design, ziet er dankzij het goud op de rug chic uit én belooft je het ultieme clitorale orgasme te geven. Hoog tijd om deze even te testen dus!

1. The looks

Het is dat het misschien een beetje ver gaat om je vibrator rond te laten slingeren maar het is zo'n beauty ik het bijna zou doen. De LELO Sona 2 Cruise is gemaakt van superzacht siliconen in een organische vorm met een soort 'mondje' die je op of vlakbij je clitoris moet houden. Aan de voorzijde zijn drie knopjes te vinden die je kunt gebruiken om het soort sonische golven (hierover zo meer) aan te passen. De rug van de vibrator is glimmend goud en voorzien van het logo van het merk. De Sona 2 Cruise is in drie kleuren verkrijgbaar: paars, hardroze en zwart. So far so good...

2. The perks

Om even terug te komen op die sonische golven: dit is wat jou een overweldigend orgasme gaat bezorgen. Het is subtieler dan een normale trilling die een vibrator geeft en daarom juist perfect voor de clitoris - een super gevoelig plekje die je met de nodige liefde moet behandelen. Te harde stimulatie is voor mij een no go en kan juist verpesten dat ik uberhaupt nog een climax kan bereiken. Er zijn maar liefst 12 verschillende soorten sonische golven die je intenser of juist zachter kan maken door de subtiele knopjes op het speeltje. Sommige zijn voor mij echt te hard of te snel maar ik heb genoeg opties om uit te kiezen waar ik wel blij van wordt. Heb je even intensere stimulatie nodig? Het enige wat je dan hoeft te doen, is de vibrator iets harder tegen je aan te drukken. Kijk, dat is nou cruise control waar ik als vrouw het warm van krijg. De vibrator ligt perfect in de hand en is eventueel in water te gebruiken. De vraag is alleen of je dat moet willen want dat heeft wel invloed op hoe soepel het gebruik is. Je wilt gewoon dat het lekker nat blijft daar met je eigen lichaamssappen of glijmiddel in plaats van dat water het stroef maakt. Bovendien begeleidt dit de sonische golven ook slechter. Iets wat trouwens ook nog super handig is, is dat de vibrator na één keer opladen eindeloos te gebruiken. Ik heb 'm nog niet opnieuw hoeven opladen. Het subtiele zoomende geluid wat de Sona 2 Cruise maakt, is overigens ook zeker niet storend. Iemand moet wel een erg goed gehoor hebben, wil je 'm kunnen opmerken als je niet in dezelfde ruimte bent. 

3. The feels

In dit geval hebben we het natuurlijk over hoe het orgasme voelt dat je dankzij de LELO Sona 2 Cruise krijgt maar als je de reviews op de website van het merk mag geloven, kan je er zelfs emotioneel van worden. Dat had ik niet maar het orgasme wat je krijgt is wel écht overweldigend. Bij de juiste instelling, zijn een paar seconden genoeg om klaar te kunnen komen maar dat wil je natuurlijk eigenlijk niet. Je wilt het even uitstellen zodat je wat langer van het lekkere gevoel kan genieten. En dat is misschien nog wel het allerlastigste aan deze vibrator. De truc is dus de verleiding om toe te geven aan het klaarkomen te weerstaan. Gelukkig helpen de verschillende opties van het speeltje je daar goed bij. 

Conclusie

De LELO Sona 2 Cruise is wat mij betreft het ideale speeltje. De werking is zo goed dat je binnen no time een overweldigend orgasme krijgt - welke je eventueel kan laten opvolgen door een tweede en een derde. Door de chique looks en de vorm is het de ideale vibrator om te gebruiken samen met lover. Die van mij is echter een beetje geintimideerd door het speeltje omdat hij zo goed werkt - haha! Bij Easytoys.nl krijg je nu op een deel van LELO collectie een fijne korting! Dit is dus het moment om jezelf te trakteren op een product van LELO. Het kost misschien wat meer dan de gemiddelde vibrator maar ik vind het 't geld waard aangezien mijn ervaring is met de producten van LELO dat ze super goed en fijn werken én er fraai uitzien.