Wat zegt je favoriete chocoladesmaak over je? 

Eten door Angel

Ben jij toevallig een chocoladegek? Want die zoete smaak waar jij zo goed op gaat, zegt veel over je persoonlijkheid. Niet alleen de smaak onthult iets over je, maar ook de vullingen én vormen. 

Lees ook: Zo schattig: deze minimalistische cakes wil je dit weekend maken

Raar, maar waar

Het klinkt gek, maar smaak zegt iets over de mens. Psychotherapeut Murray Langham heeft onderzoek gedaan tussen verschillende persoonlijkheden en keuze in chocolade. Dit heeft hij in zijn boek 'Chocolate Therapy: Unwrap the Secrets of Your Inner Self' omschreven. 

Pure chocolade

Ben je een pure chocolade lover? Dan ben je wat meer materialistisch ingesteld en ligt de focus op je toekomst. Ook kijk je positief naar het leven.

Melkchocolade

Je bent onschuldig en romantisch. Daarbij ben je een tikkie sub-assertief. Je cijfert jezelf een beetje weg en je kijkt vaker terug naar het verleden. Waarschijnlijk denk je vaak terug aan je kindertijd. Want toen was alles wat 'simpeler'.

Witte chocolade

Als je favoriete smaak witte chocolade is, dan ben je zelfverzekerd en denk je dat je alles aankunt. Je gelooft dat veel dingen met een reden gebeurt en dat het je lot bepaalt. Volgens Murray kun je soms iets te overmoedig zijn, waardoor je gelooft dat de hele wereld aan je voeten ligt.

Vulllingen

De vulling van chocolade speelt ook een rol. Murray praat over drie smaakjes.

Kokossmaak

Een creatieveling zou sneller kokossmaak eten.

Fruitsmaken

Dol op fruitsmaken? Dan wil je graag meer afwisseling en ben je gepassioneerd. Je bent ook enthousiast.

Koffiesmaak

Lust je koffiesmaak? Dan hou je ervan om te discussiëren met mensen.

Vormen

Als je van ovale chocolaatjes houdt, ben je waarschijnlijk sensueler en socialer dan mensen die kiezen voor een vierkante vorm. Die zijn wat meer introvert en betrouwbaar.

via GIPHY

Lees ook: Huh? Van pizza ga je harder werken