In deze sportkleding wil jij wél gezien worden

Sport & gezondheid door Sanne

Sporten doe je tegenwoordig niet meer in je afgetrapte gympen, laaghangende trainingsbroek en je te grote, verwassen T-shirt. Het wordt tijd voor een stijlvolle outfit waar jij je comfortabel bij voelt en gezien in wil worden. Wij helpen je daarbij.

sportkleding

Lees ook: 7 x fitter worden zonder dat je het doorhebt

Wat heb ik nodig?

Dat hangt natuurlijk af van welke sport je gaat doen. Wanneer je besluit om te beginnen met hardlopen, doe je er goed aan om goede schoenen te dragen met voldoende schokdemping. Daarnaast zijn reflecterende bandjes echt een must als je graag in het donker hardloopt. Schoenen kunnen niet alleen bij hardlopen een groot verschil maken. Als jij elke zaterdag gaat voetballen op het kunstgras, dan heb je schoenen nodig met meer noppen dan wanneer je op écht gras traint. 

Sportkleding

Hoewel je een vuurrood hoofd niet goed kan verbergen, is het wel fijn om er leuk uit te zien tijdens het sporten én je comfortabel te voelen in je sportkleding. Belangrijkste is misschien wel: wat ga je doen en moet je rekening houden met het weer? Wanneer je buiten in de regen gaat hardlopen is het lekker om waterafstotende sportkleren te dragen en wanneer je binnen aan yoga doet, wil je natuurlijk kleding die gemakkelijk zit. Wat dacht je van deze stijlvolle sportkleren? Mix and match the colors!

 

Lees ook: Met deze 6 tools knal jij iedere work-out