Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Dit zijn de zonnebrillen trends van 2021

De mooie lente dagen breken aan en dat betekent dat de zonnebril weer gedragen mag worden. Je kunt ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten vinden. Van ronde tot rechthoekige glazen en van een superdun tot dik montuur. Met deze zonnebrillen trends loop jij er in 2021 in ieder geval trendy bij.

zonnebrillen trends 2021

Lees ook: Welke zonnebril past bij mijn gezichtsvorm?

Cat-eye

De cat-eye zonnebril doet al enkele jaren haar herintrede, maar is misschien wel dé trend voor 2021. De vlindervormige glazen zullen een opvallend item van je algehele look zijn. Allerlei monturen zijn welkom, maar qua glazen kun je het beste voor een donkere kleur gaan. Heb jij een wat langwerpig of ovaal gezicht? Dan lijkt jouw gezicht met deze zonnebril wat breder, ideaal!

Oversized

The bigger, the better, right? Grote zonnebrillen zijn helemaal hot en happening in 2021. Een groot pluspunt: met deze zonnebril schijnt de zon ook niet stiekem langs het montuur je ogen in. Handig voor wanneer je op de fiets zit of moet autorijden.

 

Round and round

In de jaren zestig en zeventig liepen ze al met ronde glazen, maar ook in het jaar 2021 zijn deze zonnebrillen nog steeds trendy. Groot of klein, maakt daarbij niet uit. Rond is namelijk gewoon rond. Heb jij een hoog voorhoofd, smalle kin en een brede kaaklijn? Dan staan ronde zonnebrillen jou waarschijnlijk het beste.

Geometrisch

Van rechthoekig tot vijf of zelfs zeshoekige zonnebrillen. Dit zijn zonnebrillen waarbij je een gewone outfit helemaal kunt rocken. Ons advies: ga voor een geometrische zonnebril met spiegelglazen.

Lees ook: Dit zijn de sneaker trends van lente/zomer 2021