De vetste sneakers voor deze lente!

Mode & trends door Angel

Het is april in Nederland en wat betekent dat? Het is tulpenseizoen natuurlijk! En wat is een betere manier om de lente te verwelkomen dan je sneakers te combineren met de levendige kleuren van deze bloemen? Sneakerjagers presenteert je een lijst met de beste sneakers om je mee naar de tulpenvelden te nemen! Combineer een lichte outfit en laat je schoenen het woord doen!

Chuck 70 Vintage Canvas High Top

Met klassiekers kan het niet fout gaan. De Chuck 70 is gemaakt van premium canvas materialen en heeft ook extra demping, dus het is een geweldige stevige sneaker om je dagen in door te brengen. De levendige rode kleur past goed bij een denim short en een zwierige boho top!

vintage canvas sneakerjagers

Nike Air Max 90 ‘Lemon’

Deze weelderige citroenachtige sneaker heeft de perfecte zonnige tint voor de lente. De levendige gele kleur wordt een beetje afgezwakt door een lichtgrijs leren mudguard met kiezels en een zuivere witte neus en tussenzool. De sneaker is verder voorzien van lichtgewicht, ademende mesh overlays en Air Max demping voor jouw comfort!

lemon yellow sneakerjagers

Nike WMNS Air Max 90 OG ‘Rose’ 

Er zijn veel sneakers die een stuk rozer zijn dan de 'Rose', maar niet veel sneakers zijn zo mooi! Contrasterende tinten zwart, grijs en wit laten de roze kleur van deze sneaker echt knallen, en het is een geweldig statement piece als je hem combineert met een monochrome outfit. 

air max 90 go sneakerjagers

Nike WMNS Air Max 97 Pure Platinum

De Air Max 97 staat bekend om zijn unieke golvende look (geïnspireerd op water) en luchtunit over de hele lengte. Deze 'Pure Platinum' colorway voegt een elegante touch toe aan je outfit en is met vrijwel alles te combineren.

air max 97 sneakerjagers

Karhu Aria 95 Hockey Pack ‘Purple Heather’

Een donkere look met deze bijna volledig zwarte sneaker, maar met hints van een prachtige heide paars pieken door. Karhu heeft een heel pack sneakers gedropt die geïnspireerd zijn op ijshockey, en deze Aria 95 is een opvallend paartje. 

karhu aria 95 sneakerjagers

Converse Chuck Taylor Renew ‘Orange’

Converse is bezig met een geweldige missie om duurzamere sneakers te maken, waarbij gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen zoals plastic, katoen en industrieel afval. Deze Chuck Taylors maken deel uit van deze serie, dus je kunt een goed gevoel over jezelf hebben als je dit roestoranje paar koopt voor de langere avonden bij het kampvuur. 

converse chuck sneakerjagers

Maison Margiela x Reebok Club C ‘Black’

Tijd om het artistieke aan te pakken. Maison Margiela en Reebok hebben in het verleden een aantal uniek uitziende collabs ontworpen, maar ze hebben het een beetje afgezwakt bij de Club C. Elke naad en vouw is geaccentueerd met de tegenovergestelde kleur om een effect te creëren dat bekend staat als trompe l'oeil. Het is subtiel, maar geeft de sneaker een coole look. 

maison marginal reebok sneakerjagers