Nagellak uitgegroeid? Zo verberg je dat

Make-up door Chloe

Mooie nagels is iets waar we allemaal blij van worden. Je favoriete kleurtje erop en je bent ready to shine. Waarschijnlijk is jouw favoriete potje lak je fave omdat hij zo lekker lang blijft zitten. Heerlijk, maar uitgroei komt al snel om de hoek kijken. Gelukkig hebben wij een simpele manier gevonden om je uitgroei snel te verbergen.

Lees ook: Dit zijn 5 alternatieven voor nagellakremover

Uitgroei van nagellak

Wanneer we onze nagels mooi gelakt hebben en na een week al een hele spleet tussen onze nagelriem en lak zien worden we niet blij. Dit is niet alleen bij nagellak, maar ook bij gellak of acrylnagels. Nou kunnen wij ons maar al te goed voorstellen dat dit een irritatiepuntje is, maar dat je geen zin hebt om iedere week je nagels weer opnieuw te lakken. Het is namelijk niet iedereens favoriete hobby. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd.

Uitgroei verbergen

Het verbergen van je uitgroei is super simpel. Alles wat je nodig hebt is een goed dekkende glitterlak. Hiermee kan je de uitgegroeide rand makkelijk en snel opvullen, zonder dat je alles opnieuw moet lakken. Door de rand te verbergen met een potje glitterlak, creëer je het ambre-effect. Super stylish en niemand die ziet dat je lak al lang is uitgegroeid.

Meer op Instagram

Lees ook: Waarom je nagellak NOOIT moet schudden