Wow! Je haar wassen met deze frisdrank zorgt voor extreem veel volume

Haar door Chloe

Een volle bos haar is iets waar velen van ons van dromen. Helaas zijn we hier niet allemaal mee gezegend en daarom proberen we massaal volume in ons haar te krijgen. Fabrikanten van haarproducten spelen hier dan ook maar al te graag op in. Volumeshampoo, volumehaarlak en volumemaskers: we’ve tried it all. Helaas werken deze dure producten vaak niet. Gelukkig hebben wij een goedkope oplossing die wél werkt, namelijk frisdrank.

haar wassen frisdrankLees ook: Zo knip je curtain bangs bij jezelf

Meer volume in je haar

Bye dure beautyproducten en hello... cola! Ja, het klinkt misschien een beetje gek, maar cola schijnt het wondermiddel te zijn voor futloos haar. Van al dat wassen, föhnen en stylen worden je lokken er niet beter op en daardoor kan het erg slap worden. Volume krijg je niet zomaar, maar dit zou nog wel eens een stap in de goede richting kunnen zijn.

Haar wassen met cola

Wil jij nou ook een volle bos? Was je haar dan met cola. Niet alleen zal het minder slap worden, maar ook zal je haar een andere structuur krijgen. In cola zit een hoog zuurgehalte wat ervoor zorgt dat je haarschubben samentrekken. Dit zorgt naast meer volume, ook nog een voor extra glans. Een win-win situatie dus. 

Beeld: iStock

Lees ook: Haarverf van de drogist: zo krijg je wél een mooi resultaat