Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Met deze 1 seconde hack voorkom je een lippenstift stempel op je wijnglas

Een heerlijk wijntje bij het avondeten of bij de borrel: wie houdt er niet van? Maar het zorgt ook voor een dilemma. Doe je wel of geen lippenstift op? Je weet dat het grootste deel ervan toch op je wijnglas eindigt. En wanneer je even niet oplet zit ineens je hele glas onder. Die tijden zijn voorbij. Met deze hack heb je nooit meer een lippenstift stempel op je wijnglas.

lippenstift stempel wijnglas

Lees ook: Hoofdpijn door wijn? Dit is de boosdoener

Lippenstift stempel

Heb je net zo je best gedaan om je lippenstift mooi aan te brengen, zit na een uur het grootste deel op je glas. En vooral als je ergens in een restaurant of café zit is het irritant, want je weet dat degene achter de bar straks veel moeite zal moeten doen om jouw long lasting lipstick eraf te krijgen.

via GIPHY

1 seconde hack

Oké, het klinkt waarschijnlijk een beetje gek, maar het werkt wel. Als je geen lippenstift stempel op je glas wilt, dan helpt het om het randje van je glas te likken. Hierdoor kan je lippenstift niet hechten aan je glas, en blijft het dus gewoon op z’n plek zitten. Voordat je een slokje neemt dus even wat speeksel op de rand en het probleem is opgelost. Probeer dit vooral in het openbaar wel een beetje discreet. Als je zonder schaamte je hele glas aan het aflikken bent zal de barman waarschijnlijk niet erg blij met je zijn. 

Beeld: iStock

Lees ook: Proost! Je kunt nu een drankje doen met je hond met de Posh Pooch Hondenwijn