Lifestyle
Lifestyle

Proost! Je kunt nu een drankje doen met je hond met de Posh Pooch Hondenwijn

Als hondenliefhebber zou je het liefst alles met je maatje willen delen. Van een heerlijke maaltijd tot het uitbrengen van een toast, ze horen er nu eenmaal bij. Deze kerst kun je echt een drankje met je huisdier doen, want Aldi komt met iets fantastisch: de Posh Pooch Hondenwijn.  

Hondenwijn Aldi

Lees ook: Dit zijn ze! De populairste hondennamen van 2020

Hondenwijn

Uitgebreid dineren met een heerlijk wijntje erbij. Ook deze Kerstmis laten we met liefde ‘per ongeluk’ een stukje vlees vallen, want onze viervoeter verdient ook een feestelijke maaltijd. Zeker wanneer hij met grote ogen naar je opkijkt, kun je bijna geen nee zeggen. Alcohol voeren aan je huisdier is uiteraard geen goed idee, dus deze hondenwijn is het perfecte alternatief.

100% natuurlijk

De ‘witte wijn’ bevat geen druiven of alcohol (dûh) en er zit ook geen prik in. Het fruitige drankje bestaat helemaal uit natuurlijke ingrediënten, waaronder ginseng, limoen en vlierbloesem. De hondenwijn is speciaal gemaakt voor honden, maar ook katten mogen ervan genieten. Je hoeft dus niemand buiten te sluiten straks. Fjieuw.

Aldi hondenwijn

Leeftijd

Vanaf 7 december ligt de hondenwijn in de winkel. Op het wijntje zit wel een leeftijdslimiet: je hond of kat moet namelijk minimaal drie maanden oud zijn.  Voor een magere €2,49 kun jij straks met je favoriete haarbal écht genieten van de feestdagen. De wijn is echt alleen voor honden en katten bedoeld, dus je kunt het beter bij je eigen glas rosé houden. Cheers!

Beeld: iStock

Lees ook: Ge-wel-dig: deze app vertaalt gemiauw naar hoe je kat zich voelt