Begin je dag swingend dankzij deze man!

Lifestyle door Anniek
Het is weer september en dat betekent het begin van de meteorologische herfst. Om die beginnende herfstdip tegen te gaan, hopen we je met dit vrolijke filmpje nog even terug te brengen in de vakantiestemming. Swing lekker mee!
 
Iedereen kent Beyoncé's nummer 1 hit 'Single Ladies', een nummer over de power van zelfstandige vrouwen. Sinds de release in 2008 is de choreografie van het nummer al vele malen gekopieerd door jong en oud, man en vrouw. Maar zoals deze aqua aerobics instructeur het doet, heb je het nog nooit gezien!
 
 
Het filmpje van de instructeur, die zijn pupillen in het water de moves voordoet, is inmiddels al bijna een miljoen keer bekeken. Het filmpje is gemaakt door Rebecca Wells, een Britse toerist die op vakantie was in de Spaanse badplaats Alcúdia. Liggend aan het zwembad filmt zij de enthousiaste instructeur, die zo opgaat in zijn dans dat hij zijn studenten in het water helemaal lijkt te vergeten. 
 
Niets is deze swingende man te gek. In het filmpje is te zien hoe hij zonder aarzelen een split doet, zijn been in zijn nek gooit en met zijn heupen draait. Wauw, zelfs wij zijn niet zo soepel! Op internet zijn er al veel mensen die zich willen opgeven voor een dansles bij de aerobics instructeur en stiekem willen wij dat ook wel! 

Wil je zijn hele dans zien? Bekijk dan hieronder de video!

 
Zou jij ook les van deze Spaanse dansgod willen hebben?