10 dingen die je níet van je vrienden wilt weten

Lifestyle door Mariëlle
Gevalletje ‘too much information’: vrienden die het liefst hun hele seksleven veel te gedetailleerd met de wereld willen delen. Privé of niet, jij als goede vriendin, krijgt het helemaal gratis en voor niks in je schoot geworpen.

Dat moment dat je midden in een heerlijk gesprek zit (lachen, gieren, brullen, de hele mep) met jouw vrienden en ineens beginnen over hun seksspeeltjes… AWKWARD! Je hoort alleen nog maar krekels! Hoe moet je daar nou weer op reageren? Je weet niet meer hoe je moet zitten. Waar moet je kijken? Je kijkt naar beneden. Ohnee, niet naar beneden! Niet naar zijn kruis. In de lucht? Lijkt dat ongeïnteresseerd? Je kunt ze ook echt niet meer in de ogen kijken. Sommige dingen kunnen je vrienden beter voor henzelf houden. Je wilt gewoon écht niet van je vrienden weten dat…


1.  Ze seksspeeltjes hebben. Ja nee, echt fan-tas-tisch die nieuwste Tarzan. Ja, hoe die trilt ja… Nee, dat je daar niet over mee kan praten nee. Wát doet hij dan bij jou… Oh please, ander onderwerp?

2. Maar nee, ze gaan juist door. Over dat ze soms bepaalde lustopwekkers tot zich nemen, om nóg meer zin in elkaar te krijgen. Niet dat dat nodig is, maar dan zijn ze helemáál niet meer te houden. Oioioi.

3. Ze wel eens experimenteren met ‘dingen’. En dat ze Fifty Shades of Grey ontzettend inspirerend vonden. Hoe kunnen ze nou denken dat jij dit wilt weten? Niet dat je Fifty Shades of Grey hebt gezien, maar na al die (veel te gedetailleerde verhalen) kun je je er net iets te goed een voorstelling bij maken.

4. Zij bijvoorbeeld een zusterspakje heeft en hij een hondenketting. Waarom mensen, waaróm? Dan is zij dus sowieso de meesteres van hen tweeën. Neigt dit nou naar sm?

5. Hij zo schattig kijkt als ‘ie klaarkomt. Dat geluidje, nee dat hoeven ze echt niet voor te doen. Hoe krijg je dat beeld ooit nog van je netvlies?


6. Ze hun ouders eens hebben betrapt en hoe dat eruit zag. Ja die ouders die jij ook kent. Die ouders waarmee je afgelopen bierfeest nog helemaal los bent gegaan.

7. Hij haar spiraaltje voelt prikken als ze seks hebben. Dat zegt toch iets over de maat van zijn penis? Dat is voortaan het eerst wat je denkt als je hem ziet.

8. Ze in geuren en kleuren vertelt hoe haar afscheiding eruitziet. Rare kleur, rare geur, of dat wel goed is..? Euh… je bent geen dokter? Ga naar de dokter!

9. Ze hun drol naar jou doorappen. Hun hoogtepuntje van de dag. Ja jij bent behoorlijk ‘one of the guys’ maar dat wil niet zeggen dat je een kerel bént. Dit gaat zelfs voor jou te ver.

10. Dat ze een seksschema hebben, omdat ze bang zijn dat ze anders geen kinderen kunnen krijgen. Terwijl ze nog maar één maand bezig zijn. Een seksschema… really? Hoe vaak in de week moet het dan volgens dat schema? Elke dag? Op gezette tijden?

Wat wil jij écht van je lang zal ze leven niet van je vrienden weten?