Last van je zitvlak? Met dit ergonomische kussen zit je een stuk beter

Cadeaus & hebbedingetjes door Jeanine

Onze billen hebben het zwaar te verduren de laatste maanden. Weinig beweging, zoveel mogelijk thuiswerken en vooral heel veel zitten. Krijg jij ook steeds meer last na een volle dag op je gat te hebben gezeten? Met dit kussen wordt dat hopelijk een stuk beter.

Zitvlak kussen

Lees ook: Verrek! Zo voorkom je een zere nek of rug na een werkdag

Krakkemikkig lichaam

Voelt jouw lichaam de laatste tijd ook aan alsof je opeens vijftig jaar ouder bent geworden? De hele dag zitten is niet goed voor je achterste en dat merken we steeds meer. Vooral als je geen echte thuiswerkplek hebt met een goede bureaustoel, maar de hele dag op een harde, houten stoel aan je eettafel zit. Je zou net zo goed op een plank kunnen gaan zitten, want zo voelt je achterste aan het einde van de dag wel.

Ergonomisch gelkussen - €14,99

Breng jij een groot deel van je tijd ook zittend door? Dan is een fatsoenlijk kussen geen overbodige luxe, zoals dit silicinen gelkussen met honinggraat ontwerp. Het kussen verlicht de druk op je stuitbeen en zorgt ervoor dat je in een goede houding op je stoel zit. Door de anti-sliphoes blijft hij goed zitten. Doordat het kussen zo flexibel is, kun je ‘m op iedere stoel of oppervlakte gebruiken. Geen gedoe meer met allerlei dunne kussentjes die na vijf minuten al doorzakken. Je booty zal je dankbaar zijn.

 

Lees ook: Hebben! Bureaustoelen die stylish in je interieur staan