Quarantainment: de beste seksspeeltjes om jezelf cadeau te doen

Intiem door Sanne

Het wordt tijd om jezelf maar eens een goed cadeau te doen. Je moet wat in deze bizarre tijden. Maar welke seksspeeltjes zijn dan het beste?

Lees ook: Nog nooit een buttplug gebruikt? Dit is waarom je dat wilt proberen

Dit waarom jij een seksspeeltje wilt

Wanneer je met jezelf aan de slag gaat zonder toy, kun je simpelweg niet op meerdere plekken tegelijk zijn, maar met een sekspeeltje is dit wél mogelijk. Hallelujah! Bovendien weet jij als geen ander wat je echt lekker vindt. Een krachtige vibo kan niet tippen aan een mens (sorry). Tegenwoordig is er zoveel verschillend speelgoed voor in bed, dat er altijd wel iets geweldigs bij zit. En het mooiste? Jij hoeft zelf helemaal niets meer te doen! Just sit back, relax and enjoy the ride.

Shop hier de beste speeltjes voor jezelf

Deze toys zijn absoluut de fijnste. Met zes verschillende standen is de MyMagicWand ideaal als je van krachtige stimulatie op de clitoris houdt. Je kunt eenvoudig van standje wisselen door middel van de + en – knop. Ben je meer fan van een luchtdruk vibrator voor de clitoris? Dan is de Satisfyer Pro 2 absoluut de beste. Met maar liefst elf verschillende standen kun jij jezelf naar een ongekend hoogtepunt brengen. Bovendien is deze volledig waterproof dus ook goed te gebruiken onder de douche of in bad. Vind jij G-spotstimulatie helemaal het einde? Haal dan de waterproof geribbelde G-spot vibrator in huis. Met twintig(!) verschillende vibratiestanden zorgt het voor veel variatie tussen de lakens. Natuurlijk zijn er nog veel meer fantastische speeltjes die jou binnen no time een knallend orgasme kunnen geven. Gun jezelf wat me-time en zoek er eentje voor jezelf uit.

 

Lees ook: 5 goede voornemens voor je relatie