Liefde / Intiem
Intiem

Out with a bang: 6 tips voor vuurwerk in bed

Oud en nieuw verloopt anders dan anders. Geen feestjes, geen vuurwerk, maar dat mag de pret niet drukken. Duik met je lover het bed in, volg deze tips op en dan vliegen de vonken er vanzelf af.

seks vuurwerk

Lees ook: Pijpen: dit zijn de beste tips van vrouwen

Hot & cold

Laat je zenuwen tintelen door met heet en koud te spelen tijdens het voorspel. Pak je ijsblokjes uit de vriezer en beweeg het over de nek, borst(en)/tepels, navel en eindig bij de private parts. Switch dan naar een hete sensatie. Neem warm water (niet gloeiend heet) in je mond en lik, kus en sabbel de gevoelige plekjes van je partner. 

via GIPHY

Sex dice

Old but gold! Haal de seksdobbelstenen tevoorschijn en gooien maar. Om en om voer je de handelingen uit die de stenen tonen. Geen dobbelstenen thuis? Gebruik dan de app Sex Dice. Download in de App store of de Playstore.

Striptease

Altijd goed: speel een spelletje striptease. Trek een lingerie-setje met jarretels en kousen aan onder je NYE-outfit, zonder dat je lief het doorheeft. Zet vijf minuten voor klokslag 12 uur een verleidelijk deuntje op en doe je kleding zo langzaam mogelijk uit. Gelukkig nieuwjaar!

Edgen

Het geheim voor een extra intens orgasme is egding, ook wel randje fietsen of de start-stopmethode genoemd. Ooit van gehoord? Het houdt in dat je het hoogtepunt zo lang mogelijk uitstelt. Als je het voelt aankomen, neem dan enkele seconden rust en ga door. Het uitstellen zorgt uiteindelijk voor een explosief orgasme. Woehoe!

Good to know: dit werkt bij zowel mannen als vrouwen. 

via GIPHY

Betrapt!

Betrapt kunnen worden is súperspannend. Je raakt nog meer opgewonden en dat zorgt voor onvergetelijke seks. Zoek een plekje in huis of - als je durft - buitenhuis op waar er een kans is dat andere mensen je kunnen zien. 

Speel goed

Spannende tip als je alleen met partner bent vanavond: draag een speeltje en geef de ander de afstandsbediening. Laat hem of haar tot middernacht je plagen door de vibraties aan en uit te zetten. En dan om 12 uur, ja ja ja!

 

via GIPHY

Lees ook: In the mood? 10 manieren om seks te initiëren