Het is ook nooit goed: Meghan en Harry krijgen felle kritiek op hun kerstkaart

Celebs door Jeanine

Een warme kerstgroet vanuit Californië. Prins Harry en Meghan Markle hebben de feestelijke periode afgetrapt met een bijzondere kerstkaart. Het gezinnetje is breed lachend geschilderd voor een tuinhuisje. Toch is niet iedereen zo blij met de kerstkaart.

Lees ook: FOTO: Britse royals delen schattig kerstkiekje op Instagram

Prachtige kerstkaart

Het is een lieflijk portret. Meghan zit op de grond voor het huisje terwijl Harry zoontje Archie optilt. Ook hun twee honden mogen natuurlijk niet ontbreken. In plaats van een foto is het gezin dit keer geschilderd, wat zorgt voor een prachtige en unieke kerstkaart. Hoewel de meesten in de holiday spirit zitten, komt er toch redelijk wat kritiek op het geschilderde kiekje. De kerstkaart is namelijk gestuurd aan dierenorganisatie Mayhew, die 'm vervolgens heeft gedeeld op social media. En daar zijn veel mensen niet zo over te spreken.

We’re thrilled to receive wonderful Christmas wishes from our Patron, The Duchess of Sussex. 🎄 The Duke and Duchess have...

Geplaatst door Mayhew op Woensdag 23 december 2020

 

Wat is Mayhew?

Mayhew is een Britse dierenorganisatie die zich inzet om honden en katten een beter leven te bieden. Meghan is de beschermvrouw van Mayhew. De afgelopen maanden heeft ze de organisatie geholpen om de coronacrisis door te komen. Mayhew host normaal gesproken allerlei evenementen om hun werk te kunnen financieren. Door het coronavirus zijn al die inkomsten weggevallen, wat zorgde voor een benauwende financiële situatie. Eten kopen en het kunnen behandelen van vlooien of wormen werd daardoor steeds lastiger. Als patron heeft Meghan hen onder andere geholpen door middel van een persoonlijke donatie. Felle kritiek op de kaart bleef dan ook niet uit… Kijk zelf maar even.

Beeld: Getty Images

Lees ook: Kerst met de royal fam: zo mooi is Windsor Castle versierd