FOTO: Britse royals delen schattig kerstkiekje op Instagram

Media door Jeanine

Merry (almost) Christmas van de Britse koninklijke familie! Prins William en Kate hebben een gloednieuwe portretfoto gedeeld op Instagram. De zoete foto maakt deel uit van de persoonlijke kerstkaart die ze dit jaar versturen.

Britse royals

Lees ook: Nóg meer babynieuws: de zus van Kate Middleton is zwanger

Shinen op de foto

De koninklijke familie weet ook dit jaar weer geweldig op de foto te staan. Gehuld in nette maar comfortabele kleding staat het Engelse gezin thuis te shinen. De schaterlach van prins Louis laat direct je hart smelten. Om naar niet te spreken over hoe grown up prins George en prinses Charlotte al zijn! Time flies when you’re having fun.

Persoonlijke kerstkaart

Het feestelijke kiekje is gemaakt door de fotograaf Matt Porteous en staat op de kerstkaart die de royals dit jaar versturen. Met een warme kerstgroet en persoonlijke boodschap erbij steken ze essentiële werkers een hart onder de riem. "Wij wensen u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toe. We kunnen u nooit genoeg bedanken voor uw inzet en toewijding die u het afgelopen jaar heeft getoond. We zullen hier altijd dankbaar voor zijn."

Beeld: Getty Images

Lees ook: Heel verdrietig nieuws over de Lizzie McGuire reboot