Met deze app ga je wél je goede voornemens halen

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl

Wandelen? Maar het regent. Naar de sportschool dan? Meh, geen zin. Het klinkt vast wel herkenbaar. Vanwege het vele binnenblijven is 2020 niet het meest gezonde jaar voor veel mensen. Nu het kouder en donkerder wordt, duiken we nog dieper in ons coconnetje. Kerstfilmpje aan, theetje en chocoladekruidnoten erbij. Daar is ook niks mis mee natuurlijk, maar om lekker fit te blijven en je goed te voelen is dagelijkse beweging belangrijk. Vind je het lastig om jezelf een schop onder je kont te geven? Dan hebben we waarschijnlijk de perfecte oplossing voor jou.

asr

No-tivatie

Om lekker in je vel te zitten en je energiek te voelen, is het essentieel in beweging blijven. Vooral in het corona-tijdperk waar we meer dalen dan pieken beleven, kun je dit goed gebruiken. Motivatie zoeken om te bewegen - al is het een wandelingetje maken - kan best lastig zijn. Vooral als je van nature geen doorgewinterde sporty spice bent. Urenlang netflixen is geen probleem, maar een halfuurtje sporten voelt als een eeuwigheid. Maar daar gaat verandering in komen... 


via GIPHY

Sportend geld verdienen

Wie goed voor zichzelf zorgt, wordt beloond. En dan hebben we het niet eens over het feit dat je mentale en fysieke gezondheid een boost krijgen. Ken je a.s.r. Vitality al? Met deze app kun je je beweging tracken. Hoe meer je beweegt, hoe meer je wordt beloond. Zo kun je een leuk cadeau, een jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering en een Apple Watch of Fitbit kopen en terugverdienen. Al bewegend geld verdienen, dat klinkt toch als een droom die uitkomt? 

Je kunt wekelijks doelen instellen zodat je steeds gemotiveerder raakt om te bewegen. Voor je het weet wordt sporten een gewoonte! Hello new you! a.s.r. Vitality kun je de eerste vier maanden gratis uitproberen in combinatie met een zorgverzekering. Daarna betaal je €3,50 per maand. Dat is één cappu to go minder per maand, niks aan het handje dus. Bovendien heb je het al terugverdiend als je je weekdoel haalt. 

De a.s.r. Vitality app is beschikbaar voor Apple- en Android-toestellen en heeft een toepassing op bijna alle activity trackers.

Dus: no time to waste! Word lid en kom van de bank af.

 

a.s.r. vitality

Lees ook: Waarom je vandaag nog moet beginnen met wandelen