Inspiratie nodig? De lekkerste kerstrecepten vind je bij Jumbo

Eten door Redactie Ze.nl

Kerst is in zicht! Denk je al voorzichtig na over het kerstmenu van dit jaar en zoek je nog inspiratie? Bezoek dan de pagina ‘Kerstrecepten en Ideeën’ van Jumbo voor de lekkerste recepten. Er staan enorm veel nieuwe voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en amuses voor tussendoor op. Genoeg leuke ideeën om op te doen!

jumbo kerst

De lekkerste inspiratie voor kerstrecepten

Nu driekwart van alle Nederlanders thuis kerst zal vieren, wordt er bij het koken extra uitgepakt. Waar Kerstmis voor de meeste families al jaarlijks hét culinaire hoogtepunt van het jaar is, wordt er dit jaar nóg groter uitgepakt. En dat vraagt natuurlijk om een goede voorbereiding.

Op de website van Jumbo kun je veel nieuwe inspirerende kerstrecepten vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Garnalencocktail in halve avocado of Oesters met gember als vooraf? Gevolgd door paddenstoelen of een klassieker als gevulde kalkoen als hoofdgerecht om misschien wel af te sluiten met een chocoladepavlova met bosvruchten. Ook kun je op de website van Jumbo terecht voor  ideeën voor amuses en gourmethapjes.

Wij hebben er in ieder geval al zin in! Weet je al wat je dit jaar wilt eten of ben je enkel op zoek naar een (specifiek) gerecht? Je kunt het in ieder geval snel vinden op de pagina met alle kerstdiners.

jumbo taart

Lees ook: Prost! De lekkerste glühwein maak je zo