Lifestyle / Wonen
Wonen

Het beste matras voor koppels is het aanpasbare matras van Matt

Een goede nachtrust is zó belangrijk. Je lichaam heeft genoeg slaap nodig zodat je de volgende dag weer fris en fruitig kunt beginnen. Niet alleen de duur van je slaap, maar ook de kwaliteit speelt een grote rol. Een goed matras is dus net zo belangrijk, want daar begint het mee!

Matras

Lees ook: Shocking: zo slecht is het om op je rechterzijde te slapen

Matras kopen

Slaap je niet goed, word je na acht uur vermoeid wakker of voel je je twintig jaar ouder door je stijve rug? Dan kan het goed zijn dat je matras te oud of versleten is. Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Het is dan wel zo fijn dat je op een matras ligt dat je lichaam ondersteunt. Een matras kopen vereist dan ook wat denk- en zoekwerk. Of een matras bij je past, is afhankelijk van je gewicht, slaapvoorkeur en of je alleen of met iemand anders slaapt.

Je perfecte matras creëren

Bij het kiezen van een matras komen dus een aantal zaken kijken. Wel zo makkelijk als je dit allemaal samen kunt stellen! Het Nederlandse merk Matt innoveert in de slaapkamer, want dit matras is volledig naar wens aan te passen. Zo kun je het comfort van je matras zelf aanpassen. Ideaal voor stelletjes die in één bed slapen. Houd jij van een zacht matras, maar heeft je partner liever een hardere ondergrond? Geef jullie voorkeuren aan in de configurator en je ziet direct wat bij jullie past. Het beste matras als je je bed deelt met een partner, dat blijkt maar weer! Daarnaast heeft Matt ook nog eens een heel fijne prijs. Hoef je in ieder geval niet wakker te liggen van een leeg getrokken bankrekening.

Matras

Genoeg keuze

Een goed matras is niet het enige dat je kunt kopen bij Matt. Ook voor een kussen of een matrasbeschermer kun je bij het beddenmerk terecht. De bedden die ze aanbieden, de Boxspring en De Loft, zijn ook zeker een kijkje waard. Lijkt het jou ook wel wat? Je kunt een matras bestellen en 120 dagen proefslapen via mattsleeps.com. Welterusten!

Lees ook: 3 technieken om je dromen onder controle te houden