In 30 dagen fit: dit zijn de leukste YouTube challenges om te volgen

Sport & gezondheid door Sarah

Nu het zomerse weer het toelaat en we allemaal wat meer buiten komen, is het hoog tijd om weer wat fitter te worden. We hebben immers een lange tijd thuis gespendeerd en grote kans dus dat we met z'n allen wat minder bewogen hebben dan normaal. Om de conditie weer op te bouwen en fit de rest van de zomer door te brengen, zijn 30 dagen challenges de perfecte start om fit te blijven. Work it!

Lees ook: 5 sportoefeningen om op je bureaustoel te doen

30 dagen challenges met Chloe Ting

Op social media een quarantaine favoriet: Chloe Ting. De Amerikaanse YouTuber creëert handige 30 dagen challenges. Wil je gericht werken aan bepaalde doelen of lichaamsdelen? Dan zijn de video's voor Chloe Ting wat voor jou. Ga bijvoorbeeld voor de 30 dagen Flat Belly Challenge of de 30 dagen Booty Challenge. 

Bekijk de 30 dagen challenges van Chloe Ting hier.

30 dagen pilates met Blogilates

Houd jij van pilates én afwisseling? Dan zit je bij Cassey Ho a.k.a Blogilates goed. Inmiddels heeft ze maar liefst honderden video’s op haar kanaal staan van allerlei verschillende pilates video's. Daarnaast biedt ze ook diverse challenges aan die je 30 dagen lang kunt volgen. Het is soms pittig, maar de enthousiaste Cassey Ho sleept je er met veel energie doorheen. Ook als je nog nooit aan pilates gedaan hebt, is dit een toegankelijke en leuke manier om de fitnessvorm te ontdekken.

Bekijk de 30 dagen challenges van Blogilates hier

30 dagen HIIT work-out met Lilly Sabri

Wil jij je algehele conditie verbeteren? Check dan de video’s van Lilly Sabri. De 30 Day Fitness Challenge van YouTuber Lilly Sabri is ideaal als je op zoek bent naar een work-out en droog trainen om strakker te worden. De challenge is een HIIT work-out die erop gericht is om vet te verliezen en de conditie te verbeteren. Je traint hierbij je hele lichaam en het is dan ook de perfecte manier om binnen 30 dagen fitter te worden. Daarnaast heeft Lilly ook genoeg andere 30 dagen challenges die speciaal gemaakt zijn voor het trainen van bepaalde lichaamsdelen.

Bekijk de 30 dagen challenges van Lilly Sabri hier.

30 dagen yoga met Yoga with Adrienne 

Samen met Yoga with Adrienne kan je jezelf binnen 30 dagen de kunst van yoga aanleren. Adrienne is een van de populairste yogi’s op YouTube en heeft een fijne 30 dagen durende challenge gemaakt waarmee je elke dag diverse vormen van yoga kan ontdekken. Zowel geschikt voor beginners die nog geen ervaring hebben als gevordenen die de kneepjes van het vak kennen.

Bekijk de 30 dagen challenges van Yoga with Adrienne hier.

Lees ook: Skeeleren is terug: 6 tips om ook (weer) te beginnen