5 seksspelletjes voor een sexy weekend

Intiem door Chloe

Hebben jullie een avondje zonder kinderen, afspraken of andere verplichtingen? Dan is dit het moment om wat tijd in jullie relatie te investeren. En het perfecte recept voor een intiem avondje met z’n tweetjes? Juist, een sexy spelletje to turn on the heat. En met deze 5 seksspelletjes zal dat zeker lukken.

seksspelletjesLees ook: Zo maak je de seks nog lekkerder

Pick a card

Iedereen heeft wel een pak kaarten in een oude doos liggen. Haal deze eens tevoorschijn, want je kan er namelijk een heel leuk seksspel mee doen. Iedere kaartkleur heeft een andere betekenis. Harten is bijvoorbeeld kussen, schoppen een massage, klaver oraal en ruiten voor handwerk. Mocht je geen kaarten in huis hebben kan je ook een dobbelsteen gebruiken.

Slow down

Jij of je partner gaat uitgekleed op bed liggen. De ander gaat bij de deur staan. Hij of zij mag niet dichterbij komen tenzij er een vraag goed beantwoord wordt. Dan mag hij of zij een stap naar voren zetten. Degene die op bed ligt stelt de vragen. Maak deze zo persoonlijk en sexy mogelijk. Zo zal het verlangen alleen maar toenemen.

X marks the spot

Eén van jullie neemt een lichaamsdeel in gedachten. De ander moet deze raden door kussend over je lichaam heen te gaan. Kust je partner het goede lichaamsdeel? Dan wisselen jullie om.

Strip-pong

Beer-pong, wine-pong en champagne-pong: we hebben het allemaal wel eens voorbij zien komen. Maar bij strip-pong gaat het niet om het drinken. Wanneer je partner raak gooit in één van jouw bekers, dan doe je een kledingstuk uit. De winnaar (dus degene met nog de meeste kleding aan) ontvangt een prijs op seksueel gebied.

Wat is het?

Eén van jullie gaat geblinddoekt en naakt op bed liggen. De ander pakt een voorwerp en streelt deze over de private parts van de ander. Dit kunnen natuurlijk seksspeeltjes zijn, maar ook andere voorwerpen zijn meer dan welkom in dit spel. Kan de ander raden wat het is? Dan draaien jullie de rollen om.

Onmisbaar: shop sexy lingerie

 
Beeld: iStock

Lees ook: 5 spannende spellen om met je partner te spelen