Beauty / Gezicht
Gezicht

De beste skincare routine met maar 3 stappen

We dromen (bijna?) allemaal van een perfecte huid zonder pukkeltjes, droge plekken en droge vlekjes. Laat je niet ontmoedigen door een 10-delig stappenplan van een celebrity. Wie heeft er nou tijd en zin om elke ochtend een uur tien verschillende smeerseltjes in te laten trekken? Ja, nobody dus. Gelukkig kan het ook veel simpeler! Een goede huidverzorging hoeft slechts uit drie stappen te bestaan.

skincare

1. Reiniging

Smeer jij altijd een crème of foundation op zodra je wakker wordt? Wrong! De eerste stap in de skincare routine is het reinigingen van je huid. Een mooie huid heeft een schone basis nodig. Gebruik 's ochtends een cleanser voordat je je make-up aanbrengt en 's avonds vóórdat je gaat slapen. Let op: een cleanser is geen vervanger van een make-upremover. Wel verwijdert het de laatste restjes van je make-up en remover. Het nieuwe skincare merk one.two.free! werkt met de 3-stappen routine. Elke stap heeft een aantal producten die je gemakkelijk kunt gebruiken. Zo heeft het een Miracle Oil Cleanser, Favourite Foaming Cleanser (onze favoriet!) of Radiance Enzyme Peeling.

2. Prep

Tussen reiniging en verzorging zit een belangrijke stap die niet overgeslagen mag worden: het preppen. Na het reinigen herstel je de pH-waarde en verklein je je poriën met een toner. Je doet een beetje van dit product op een watje en dept het over gezicht. Dan kun je nog aanvullend een serum gebruiken. Dit is een echt verwenproduct dat je huid een hydraterende en verzorgende boost geeft. Kies voor de Magic Toner, Hyaluronic Power Serum en/of Super Glow Serum van one.two.free!.

3. Verzorging

De laatste stap: verzorging! Zowel 's ochtend als 's avonds is het belangrijk om af te sluiten met een hydraterende crème. Als je de 30 jaar nadert kun je preventief smeren met een crème tegen fijne lijntjes. Neem een klein beetje en masseer het zachtjes in je huid tot het helemaal is ingetrokken. Vergeet je nek en hals ook niet! Aanvullend kun je een oogcrème gebruiken om donkere kringen tegen te gaan. Kies van one.two.free! de Hydra Power Gel-Cream of Ultimate Glow Cream en Eye Wonder Cream als aanvullende verzorging!

Maak het jezelf makkelijk en koop het proefsetje van beautymerk one.two.free!. Het 3-Step Starter Kit is nu voor een zacht prijsje te koop. De producten bevatten geen sulfaten, parabenen, minerale oliën en siliconen. 100% clean, dus!

Lees ook: Zo creëer jij de 'no make-up look' als een pr