Maak je huid gezond

Gezicht door Redactie Ze.nl
Niet iedereen is geboren met een mooi perzikhuidje, kijk maar om je heen. Wat is jouw grootste huidprobleem? Heb je misschien acne of pigmentvlekken? Neoderma en haar schoonheidsspecialisten helpen je huid weer in balans te krijgen.

De schoonheidsproducten van Neoderma bezitten alleen zuiver natuurlijke ingrediënten in de hoogst mogelijke dosis. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur.

Producten
Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ?nieuwe huid?. En dat moet je in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en de behandelingen van dit salonmerk hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Het merk biedt natuuroplossingen voor de meest uiteenlopende huidproblemen.

Om te beginnen is een goede huidanalyse dan ook zeer belangrijk! De specialisten zullen dan ook eerst een grondige huidanalyse uitvoeren, alvorens ze je van advies voorzien en je de bijbehorende producten geven. De producten zijn dan ook alleen bij Neoderma-schoonheidsspecialisten te verkrijgen.


Huidbehandelingen

Neoderma biedt acht beautybehandelingen die allemaal gebaseerd zijn op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden. Ze verzorgen, herstellen én verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. Samen met de deskundigheid van de huidexperts doen ze hun werk. Neoderma kent productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige couperosehuid, de vette acnehuid en voor overpigmentatie.

De beautybehandelingen van Neoderma zijn als volgt:

  • Bio-Peeling Behandeling - voor het verminderen van diverse huidproblemen
  • Bio-Peeling Light Behandeling - voor gevoelige couperose huid, huidverjonging en diverse huidproblemen
  • Bio-lifting Behandeling - voor liften en verstevigen van gezicht en oogleden
  • Neo Marine Spa Behandeling - voor vochtarme huid, fijne lijntjes en rimpels
  • Neo-White Behandeling - voor pigment- en ouderdomsvlekken
  • Rebalancing Behandeling - voor vette en gecombineerde huid
  • Revitalizing Oogbehandeling - voor de kwetsbare huid rond de ogen
  • Apaline Soothing Behandeling - voor gevoelige en couperosehuid
  • Hydration Peel off Alginate Behandeling - vochtregulerend en verzachtend

Neoderma Bio-Peeling

Een van de meest effectieve behandelingen is de Neoderma Bio-Peeling. Dermatologen ontwikkelden deze veelzijdige en natuurlijke beautybehandeling in 1976 aanvankelijk voor verschillende huidaandoeningen. Later bleek de peeling ook effectief tegen acne, pigmentvlekken, littekens en rimpels en vond ze haar weg naar de schoonheidsspecialist.

De peeling werkt in op het natuurlijke huidproces, waarbij de huid zich iedere maand vernieuwt. Met traditionele peelingen haal je de bovenste laag van de huid (opperhuid) weg. Dat is met Bio-Peeling niet het geval. Met Bio-Peeling beschadig je de huid niet en bovendien doet de peeling geen pijn. Je wordt niet rood en vervellen doe je al helemaal niet! Binnen tien dagen verschijnt een nieuwe, frisse opperhuid. Bio-Peeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid, de getinte huid en de donkere huid.

Meer weten?
Kijk op neoderma.nl. Hier vind je ook de Neoderma-schoonheidsspecialist bij jou in de buurt. Meer informatie over de producten van Neoderma, vind je op de productenpagina van de site. Laat je dus een keer heerlijk verwennen, zodat jouw huid weer een echte boost krijgt!