Beauty / Gezicht
Gezicht

Review: Sans Soucis BB Cream

De BB Creams schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Om je een handje te helpen bij je keuze voor de ideale BB Cream, reviewen wij hierbij die van Sans Soucis.

Tijdens de welbekende drukke ochtendspits die je thuis meemaakt, waarbij je moet douchen, eten, aankleden, (eventueel) je kinderen klaarmaakt voor school én manlief geheel verzorgd de deur uitschopt, heb je vaak weinig tijd om jezelf helemaal in de make-up te zetten. Maar juist met een goede huidverzorging en mooie make-up wis je alle sporen van hectische ochtenden als deze uit! Om je een handje te helpen en om situaties als deze te voorkomen, heeft Sans Soucis een 10-in-1 BB Cream ontwikkeld: de 10-in-1 BB Blemish Balm Perfecting Care SPF15. Een hele mond vol!


De BB Cream belooft aan alle behoeften en eisen van huidverzorging en make-up te voldoen. De blemish balm is een dagverzorging, anti-agingcrème én foundation in één. De 10 punten waar deze BB Cream zich op focust zijn:
  • Verbergt pigmentvlekjes en roodheden van de huid.
  • Verbergt onregelmatigheden van de huid en tekenen van vermoeidheid.
  • Past zich aan de huidskleur aan.
  • Voegt vocht toe aan de huid.
  • Vermindert lijnen en rimpels.
  • Verbetert de stevigheid van de huid.
  • Beschermt met SPF15 tegen schadelijke UV-stralen.
  • Gaat vrije radicalen tegen.
  • Voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid door milieu-invloeden.
  • Zorgt voor een stralende huid.
Deze beloftes klinken goed, maar maakt de BB Cream ze ook waar?


ZeTest
De BB Cream is er in twee tinten (Natural en Bronze), wat ik zelf niet voldoende vind. Iedere huid is anders en met twee tinten is het moeilijk om de tint te vinden die bij jouw huidskleur past. Wel belooft de crème zich aan te passen aan je gezicht en natuurlijk zijn de tinten ook te mengen met elkaar (of met dagcrème om ?m lichter te maken), dus er is altijd een oplossing voor.

Ik merk dat de crème erg vloeibaar is en goed uitsmeert. Sommige BB Creams zijn wat meer foundationachtig, dit is écht een crème. Heel fijn! Onbewust heb ik hierdoor toch het gevoel dat mijn huid extra goed verzorgd wordt, en dat er geen plamuurlaag op mijn wangen verschijnt bij het uitsmeren van de crème. Ook heb je hierdoor maar weinig van het product nodig. Pluspuntje!


Op de foto?s test ik de lichtste kleur, Natural. De crème dekt goed, maar niet té. De donkere kringen onder mijn ogen zijn wat opgelicht en vallen stukken minder op. Ook oneffenheden en roodtinten in mijn gezicht worden prima gecamoufleerd. Ik heb van mezelf een nogal rood gezicht en merk dat die roodheid bij het gebruiken van deze BB Cream mooi ?verdwijnt?. Ook laat de crème een mooie, natuurlijke glans achter. Mijn gezicht ziet er stralend uit, maar niet té opgemaakt, en daar hou ik van!

Mijn eindconclusie: deze BB Cream is er zeker niet één om over te slaan wanneer je voor de schappen in de winkel staat. Hij smeert goed en heeft een ? voor mij ? perfecte dekking. Wanneer je meer dekking wilt, zou je kunnen overwegen om nog concealer te gebruiken naast deze BB Cream, maar zelf vind ik dat niet nodig. Een prima BB Cream, dus!


De BB Cream van Sans Soucis is geschikt voor elk huidtype, is verkrijgbaar in twee tinten (Natural en Bronze) en is onder andere te koop voor bij parfumwebshop.nl van ? 23,95 voor ? 20,35.