Ben jij binnenkort jarig? Dan heb jij gratis toegang bij deze attractieparken

Cadeaus & hebbedingetjes door Daniëlle

Wie jarig is trakteert... zichzelf op een leuk dagje weg! Er zijn tegenwoordig genoeg attractieparken die leuke acties hebben voor een jarige Job of Jet. Is het niet een dagje gratis vertoeven in een pretpark dan is het wel 50% korting op een ticket. Ben jij van plan je verjaardag te vieren in een attractiepark? Kijk dan eens in het onderstaande lijstje attractieparken waar je gratis toegang hebt op je verjaardag. Gefeliciteerd!

istockLees ook: Hier kun je trouwjurken passen voor de lol

Walibi Holland

Hartstikke leuk: bij één van de populairste attractieparken van Flevoland en Nederland kun je op je verjaardag gewoon gratis naar binnen. En dat is nog niet alles: drie vrienden of vriendinnen krijgen 6,50 korting op hun ticket. 

Hellendoorn

Wie fan is van attractiepark Hellendoorn zal hier erg blij van worden: als volwassenen krijg je 50% kortin op je ticket. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang krijgen tot het park. 

Toverland

Altijd al als kind naar Toverland willen gaan en zo'n prachtige tovershow mee willen maken? Dan is jouw verjaardag de dag waarop dat eindelijk gaat gebeuren, want ook hier heb je de hele dag gratis toegang. 

Phantasialand

Je dromen komen uit in Phantasialand in Keulen, en op je verjaardag kun je gratis naar binnen! Is dat nou eens leuk. Je krijgt zelfs een button zodat iedereen kan zien dat jij jarig bent, zo krijg je nog leuke felicitaties ook! Let er wel op dat je een formulier op de site van Phantasialand in moet vullen voordat je binnen kan komen. 

Bobbejaanland

Twee dingen zijn zeker: in Bobbejaanland vind je de leukste achtbanen en daar mag je op je birthday voor nada van genieten. Dat wordt hollen naar de onderburen!

Lees ook: Dit zijn de leukste wijnbarretjes van Nederland