Lifestyle / Eten
Eten

Dit is dé ultieme oplossing om nooit meer ongezond te snacken op kantoor

Kantoorwerkers weten er alles van: een gezonde snack komt zelden voor en we zeggen maar al te graag 'ja' tegen een lekker ongezond stukje chocolade. Maarrr, gezond snacken op kantoor kan heel makkelijk wórden. Hoe? Met de snackboxen van graze: gezond, gevarieerd én lekker. Wij zijn al fan!

graze

Lees ook: 5 lekkere en gezonde recepten uit de airfryer

Wat is graze?

Graze zorgt in de UK al 10 jaar lang voor lekkere gezonde snackboxen voor op het kantoor, en sinds kort zijn de handige boxen ook in Nederland verkrijgbaar.  Hoera! Dat ongezonde snaaien op het kantoor is vanaf nu verleden tijd, want deze boxen hebben alles wat je wilt hebben: zoet, hartig en gemixt. De snacks in de boxen bevatten vitamines, gezonde vezels, plantaardige eiwitten en zijn laag in calorieën. Daarnaast is graze éxtra fijn omdat ze makkelijk online te bestellen zijn en zo door de brievenbus passen. Zo kun je ze gewoon op je werk of thuis laten bezorgen! Tip: spreek met je collega's af om samen te doen. Zo kun je elkaar ook niet 'aansteken' om te ongezonde tussendoortjes te eten, want is er alleen een gezonde versie. 

graze

Van ongezond naar gezond

Met de snackboxen van graze krijg jij dus de kans om die chocolade en andere ongezonde snacks in te ruilen voor portion controlled, gezonde en lekkere snacks. Door de kleine bakjes eet je niet meer dan de portie die wordt gegeven, waardoor je niet meer eet dan nodig is. Superhandig, toch?

Benieuwd naar de snackboxen van graze? Gebruik de kortingscode 'ZE' bij het bestellen van een proefbox en krijg je eerste box voor maar 3 euro in plaats van 6 euro!

graze

graze box

Lees ook: Lifehack: zo wordt een keiharde avocado binnen 10 minuten eetbaar