Dit zijn de tattoo trends voor 2020

Lichaam door Daniëlle

Wanneer je van plan bent binnenkort een tattoo te zetten, is de vraag natuurlijk altijd: wát ga ik zetten? Het is daarom nooit verkeerd om even te kijken naar de trends die dit jaar erg populair zijn. Dit zijn de tattoo trends voor 2020.

Lees ook: Vegan tattoos: zo zit het

Tattoo trends 2020: Gedetailleerd

Net zoals de jaren ervoor, is een gedetailleerde tattoo ook dit jaar weer een echte trend. Tattoo-artiesten steken hun handen weer uit de mouw voor een prachtige gedetailleerde tattoo. Het is daarom tegenwoordig ook helemaal niet meer raar om een realistische tijger of vlinder op je arm of been te tatoeëren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Qano (@sara_qano) on

Tattoo trends 2020:  Fine Line

Iets wat de afgelopen jaren een grote trend was, en ook dit jaar weer populair is, is het zetten van een fine line tattoo. Geen rozen meer met dikke lijnen, maar een tekst of gezicht van een dunne, fijne lijn. De fine line tattoos zijn daarom ook vaak hele minimalistische tattoos, die niet gauw opvallen en erg klein zijn. Een leuke plek om zo'n kleine tattoo te zetten is bijvoorbeeld je enkel of pols. Of achter je oor? Be creative!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joey de Boer (@joeydeboer) on

Tattoo trends 2020: Fel kleurtje

Weg met die zwarte tattoo's, ga eens voor een vrolijk kleurtje! Pimp je tattoo door hem bijvoorbeeld rood of zelfs wit (!) te tattoeëren. Zo valt je tattoo éxtra op en ga je mee met de nieuwste trend van 2020. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Perea (@andreeconejo) on

Tattoo trends 2020: Draak of slang

Iets wat veel mensen ook het afgelopen jaar hebben laten tattoeëren is een draak of een slang. Het is een stoere, populaire tattoo die veel wordt getattoeërd op bijvoorbeeld de ruggengraat of nek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrian Fuentes (@ozymandias_ink) on

Tattoo trends 2020: Eén lijn

Een tatoeage bestaande uit één lijn? Het kan, en het is heel erg populair om een tattoo te zetten die zonder te stoppen wordt gezet. Denk hierbij aan een mooi gezicht dat in één lijn wordt gezet of een vlindertje. Mooi, toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emiliyaotattoo on

Tattoo trends 2020: Sierlijke tekst

Een populaire tattoo trend voor 2020 is het laten tattooeëren van teksten in een mooie handschrift. Denk hierbij aan woorden als gratefulpositive, of bijvoorbeeld 'liefde' in een andere taal. Alles kan, wees creatief!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bettercallthomas on

Tattoo trends 2020: Vinger tatoeages

Wil je liever een kleine tattoo op een plek die mensen niet snel zien? Neem dan een finger tattoo! Het is persoonlijk en hoeft helemaal niet groot te zijn. Je kunt bijvoorbeeld en mini-tattoo bij je knokkels zetten, maar aan de binnenkant van je vinger is ook erg populair. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @andrey_tattoos on

Tattoo trends 2020: Niks is te gek!

Tot slot de laatste tattoo trend: niks is te gek! Tegenwoordig mag en kan alles. Het maakt niet uit op wat voor tattoo je zet of op welke plek. Voel je je goed bij een gekke tattoo van een clown? Ga je gang! Niks is te gek, en dat zie je ook op Instagram...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tattoo.Addicts.Official (@tattoo.addicts.official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Chiong Tattoo Studio 2 (@alexchiongtattoostudio2) on

Lees ook: De 23 allermooiste tattoos met één lijn