New year, new hair: dit zijn de haartrends voor 2020

Haar door Chloe

New year, new me? Dat begint natuurlijk bij een nieuw kapsel! Heb jij ook al je kappersafspraak staan, maar heb je geen idee wat je met je haar wil? Lang, kort, alleen de puntjes of gewoon totaal iets anders? Dit zijn de haartrends voor 2020. Happy new hair!

iStock

Lees ook: 5 kapsels die een regenbui wel overleven

 

Haartrends voor 2020: De rechte pony

Een rechte pony oldschool of kinderachtig? Dacht het niet! De rechte pony maakt dit jaar een comeback. Het voordeel van deze stijl is dat het met lang en met kort haar heel tof staat. Deze trend zorgt voor een stoere look en is bij bijna iedere haarstijl toepasbaar. Zelf doen kan ook: zo knip je je eigen pony.

Haartrends 2020: Het matje

Echt waar? Jep, het matje uit de jaren 80 valt ook in het lijstje haartrends voor 2020. Hoewel de meeste van ons direct denken aan Maaskantje en dus niet meteen beginnen te springen, wordt deze haartrend sinds vorig jaar ook steeds vaker toegepast in de modellenwereld. Een matje is namelijk super stijlvol en met de juiste styling steel jij dit jaar de show.

Haartrends voor 2020: Korte bob

Ja ja, nog een kapsel die vaak als ‘fout’ wordt gezien. De korte bob mag er in 2020 ook weer zijn. Ga je voor een totale make-over? Deze haartrend voor 2020 staat heel tof met een rechte pony. Durf jij de schaar in je lange lokken te zetten voor dit te gekke kapsel?

Haartrends voor 2020: Lang en stijl

Niet alleen korte kapsels zijn in dit jaar. Ook lang en stijl haar zullen we dit jaar veel terugzien. Dus sta jij iedere dag met je krultang in je haar voor een beetje volume? Nergens voor nodig! Jouw lange, steile haar is allesbehalve saai. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One more shot of @saravdhoek in the latest @grazia_nl to start off the weekend right!!!

Een bericht gedeeld door VDM Models (@vdmmodels) op

Haartrends voor 2020: De extra hoge staart 

Een hoge staart is ieder jaar een kapseltrend, maar deze vernieuwde versie kenden wij ook nog niet. Ken je nog een haartrend van een paar jaar geleden, waarbij je een klein lokje haar om je haarelastiekje wikkelde? Dit is in principe hetzelfde, alleen dan met een hele grote lok zodat je staart nog hoger wordt.

Haartrends voor 2020: Zijscheiding

Een middenscheiding wordt toch een beetje saai. Daarom is dit jaar de zijscheiding superpopulair. Vooral als je de scheiding zo ver opschuift dat hij voor je ene oog valt. Misschien niet heel praktisch, maar wel heel trendy! Leuk voor het eerste feestje van 2020. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clarine for Vogue Mexico @voguemexico @clarinedejonge

Een bericht gedeeld door VDM Models (@vdmmodels) op

Wat vind jij de mooiste haartrends van 2020?

 

Lees ook: 8 trucjes voor prachtig krullend haar