Dit zijn de haartrends voor het winter van 2019/2020

Beauty door DaniΓ«lle

Het nieuwe seizoen komt er aan en dat betekent: een nieuwe coupe! Zin in een nieuwe look? Er zijn deze winter weer veel nieuwe haartrends waar je inspiratie uit kunt halen. Kijk eens tussen dit lijstje met haartrends voor de winter van 2019/2020.

Lees ook: Rake quotes over vreemdgaan

Haartrend winter 2019/2020: Diepe zijscheiding

Een extreme zijscheiding is een van de grootste haartrends van deze winter. Het is een chique look, maar tegelijkertijd speels en verzorgd. Ook leuk: maak eens een lage paardenstaart of een lage knot met een diepe zijscheiding.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Feihan Hair Wigs (@feihanwigs) on

Haartrend winter 2019/2020: Curtain bangs

Probeer dit najaar eens de curtain bangs (gordijnenpony). In 2018 was dit al een trend, maar deze winter maakt het weer een comeback. De lokken van je pony liggen bij curtain bangs als het ware los op je voorhoofd en creëeren een speelse 70’s look.

Haartrend winter 2019/2020: Lage staart

Niets is zo gemakkelijk om te maken als een lage paardenstaart. Wanneer je haast hebt of even snel je haren op een stijlvolle manier uit je gezicht wilt hebben, is een lage staart ideaal. Je kunt de haarstijl nog iets interessanter en stijlvoller maken door er kleine vlechtjes in te doen of een paar plukjes uit te trekken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaileigh Goudas (@hairbyshaileigh) on

Haartrend winter 2019/2020: Hoge knot

Naast een lage paardenstaart is ook een hoge knot heel makkelijk in elkaar te flansen. Ook handig aan deze winterse haartrend is dat het bij elke gelegenheid kan: van een dagje kantoor tot een fancy diner met je schoonfamilie. Maak het iets speelser door een aantal plukjes eruit te trekken of een vlecht om de knot heen te wikkelen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hairby_Hien (@hairby_hien) on

Haartrend winter 2019/2020: Lage knot

Casual, maar stijlvol: de lage knot. Ook deze is niet heel lastig om te maken. Een lage knot laat je gezicht beter uitkomen en is net als de hoge knot geschikt voor ieder evenement. Maak je look af met wat haaraccessoires zoals een paar speldjes of een strikje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blow&Braid (@blow_braid) on

 

Lees ook: 5 kapsels die een regenbui wel overleven