Beauty / Gezicht
Gezicht

Dit moet je hebben: dit beautymerk is ongelofelijk goedkoop én goed

Een perzikhuidje wil iedereen wel, toch? Gezonde voeding, veel water en effectieve skincare zijn de drie ingrediënten voor een fantastische huid. Maar wees gerust, goede huidverzorging hoeft niet klauwen met geld te kosten, dat bewijst het nieuwe beautymerk The Ordinary. 

the ordinary

Lees ook: Schurende bovenbenen? Dit is de allerbeste oplossing

The Ordinary: luxe beautymerk voor spotprijs

Het zit al in de naam: The Ordinary heeft gewoon, goede producten. Het beautymerk maakt een einde aan het idee dat goede skincare kapitalen moet kosten. Al voor 5 euro heb jij een product van The Ordinary in huis. Het duurste product kost 29 euro. Een koopje als je je bedenkt dat je voor een dagcrème van een luxe brand gemiddeld zo'n 40 euro neertelt.

Het verschil met merken in dezelfde prijsklasse is dat The Ordinary ingrediënten bevat die je normaal alleen terugziet in peperdure merken. Denk aan retinol, glycolzuur toners, AHA-peelings en vitamine C-formules. De verpakkingen vermelden deze ingrediënten wel, maar niet in detail wát ze doen. Enige kennis van skincare is dus wel handig. Heb je deze niet? Geen probleem... Bij de Bijenkorf wordt bij de specificaties beschreven wat het doet.

Het merk heeft al meerdere beautyawards gewonnen voor hun waanzinnige producten, waaronder de Cosmopolitan Beauty Award, The Sunday Times Style Beauty Award, Glamour Beauty Power List en Grazia Beauty Award. Dus waar wacht jij op?

 

Lees ook: Review Silk’n ToothWave: revolutionaire tandenborstel die verkleuringen, vlekken en tandsteen verwijder