Beauty / Lichaam
Lichaam

Zet je beste voetje voor: zo verzorg je je voeten

Reageer 0

Als je kijkt naar onze verzorgingsroutine slaan we vaak één essentieel lichaamsdeel over: onze voetjes. Niet oké, want de trouwe rakkers zorgen er gedurende je hele leven voor dat van A naar B komt. Hoge hakken, te krappe schoenen en ellenlange shopsessies en dansen tot de zon opkomt: ze krijgen heel wat te verduren. Hoog tijd om ook je voeten eens goed te pamperen. Wij hebben een gouden tip voor happy feet, die maar 20 minuten per week kost. Rustig maar: dat hoeft niet veel tijd te kosten. 

voeten scholl

Masker voor je voeten 

Gun je hardwetende pootjes eens een momentje rust en ontspanning. Zet je telefoon een uurtje uit, maak je lievelingsdrankje en geef je voeten eens een welverdiend maskertje. Een masker voor je voeten? Jazeker. Scholl Expert Care heeft een gloednieuwe voedende voetenmasker uitgebracht en dat is heaven voor je voeten. 

scholl voetenmasker

Zo werkt het voetenmasker 

Het is simpel en snel. De verpakking van Scholls Voedende Voetenmasker bevat twee stoffen 'sokken' met de verzorgende crème. Trek deze aan, gooi je voetjes in de lucht en relax. Geef het masker twintig minuten om de ingrediënten zoals macadamia-olie en sheaboter te laten intrekken. Verwijder dan de sokken en veeg je. Het resultaat is een egale, zachte voeten. 

De stoffen sok met “Hydro’Restor technologie” zorgt ervoor dat de crème perfect op zijn plaats blijft zitten en door de huid wordt geabsorbeerd in 20 minuten. Niets zo zalig om je voeten te verwennen met dit masker, het hele jaar door! Voor het allermooiste resultaat en superzachte voeten gebruik je naast het voetenmasker ook een elektrische voetvijl van Scholl.

Het nieuwe Voedende Voetenmasker van Scholl Expert Care is beschikbaar bij Etos, Kruidvat en DA aan de aanbevolen verkoopprijs van €4,99.

scholl voetenmasker

Lees ook: Dit zijn de oorzaken van koude handen en voeten

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen