Beauty / Haar
Haar

Korte kapsels krullen: de mooiste op een rij

Reageer 0

Ben je je lange bos krullen zat en word je gek van het onderhoud? Waarom zet je dan niet gewoon de schaar erin? Krullen zijn immers supergeschikt voor een korte coupe en bovendien een hartstikke hip kapsel! Korte krullen zijn makkelijk in onderhoud en de mogelijkheden zijn eindeloos. Tip, ga wel naar een kapper die kennis heeft van krullen én check even welk kapsels past bij jouw gezichtsvorm. Lees hier over de mooiste korte kapsels voor krullen.

korte kapsels krullen

Korte kapsels krullen: Golvende krul

Heb jij geen extreme krullenbos, maar meer slag in je haar? Dan kan het heel mooi zijn om je haar tot net boven je schouders af te laten knippen in een rommelige boblijn. Deze trendy look zie je tegenwoordig veel bij celebrities, maar ook gewoon op straat. Tip: trek je stoute schoenen aan en knip er een rommelige pony bij. 

korte kapsels krullen

Jennifer Lawrence (actrice)

korte kapsels krullenRachel McAdams (actrice)

Korte kapsels krullen: Grove krul

Heb jij een rommelig kapsel van jezelf en is het altijd maar de vraag welke kant jouw haar op krult? Grote kans dat je een grove krul in je haar hebt en dit is perfect voor een kort kapsel. Het kan zijn dat je met lang haar meer slag hebt, maar dat jouw krullen zich maximaal kunnen uitleven zodra je de schaar erin zet. Het mooie aan grove krullen is dat ze vaak wat later beginnen met krullen, zodat je coupe bovenop steiler is, met eronder mooie krullen.

korte kapsels krullenSarah Jessica Parker (actrice)

korte kapsels krullenScarlett Johansson (actrice)

Korte kapsels krullen: Kleine krul

Ben je gezegend met een dikke bos krullen? Dan kan het mooi zijn om, net als actrices Halle Berry en Julia Garner hieronder, je haar kort in laagjes te laten knippen. In tegenstelling tot lang haar in laagjes, gaat je haar bij korte krullen rond staan en het resultaat is een enorme bos met krullen. Laat wat plukjes aan de voorkant kort knippen voor een speels effect om je gezicht heen. De dappere krullenbossen onder ons gaan nog een stukje korter, zoals actrice Amandla Stenberg. Met dit type krullen is het echt belangrijk om een kapper met kennis over krullen te bezoeken. Het is namelijk zeker een vak apart!

Halle Berry (actrice)

korte kapsels krullenJulia Garner (actrice)

Amandla Stenberg (actrice)

Lees ook: De mooiste opsteekkapsels 2019

Beeld: Getty

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen