Lifestyle / Eten
Eten

Yes, please! IKEA gaat nu ook eten thuisbezorgen

Reageer 0

Hallelujah! Je hoeft voor de heerlijke Zweedse gehaktballetjes niet meer naar de IKEA-winkel, binnenkort kun je de guilty pleasure van ook thuis laten bezorgen. Een droom die uitkomt!

ikea thuisbezorgd

Groningen

Ikea deelde woensdag het heugelijke nieuws dat ze hun restaurantmaaltijden voortaan ook via Thuisbezorgd gaan verkopen. Helaas is de bezorgservice nu alleen beschikbaar in Groningen. Als het daar een succes blijkt, wordt het uitgebreid naar andere steden. 

Pilot

"We testen in eerste instantie alleen in Groningen", meldt een woordvoerder van het Zweedse winkelketen. "Daar ligt de vestiging redelijk dicht bij het centrum en kunnen we de bezorgtijden ook waarmaken. Bovendien is het een studentenstad, we zijn benieuwd hoe het animo daar is. Deze test duurt in eerste instantie zestien weken. Het is beslist onze doelstelling om dit op meer plekken aan te bieden. Als de pilot succesvol blijkt, gaan we dit stap voor stap uitbreiden."

Dus Groningers, je weet wat je te doen staat: inslaan die gehaktballen! Ps. Vergeet je IKEA kortingscode niet in te wisselen voor extra voordeel.

via GIPHY

Lees ook: Foto: Zo ziet het nieuwe stulpje van Meghan en Harry eruit

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen