Foodporn: Bij dit Instagram-account is alles in de vorm van een penis

Eten door Roos

Dit is foodporn in z’n puurste vorm. Op het Instagram-account Peen Cuisine vind je baksels en braadsels die er niet alleen overheerlijk en vrolijk uitzien, ook zijn ze stuk voor stuk in de vorm van een piemel. Het motto 'cuisine before peen' lijkt de foodie variant op het klassieke bro's before hoes en we kunnen je vertellen, het is verre van onsmakelijk. 

Watertanden van een jongeheer

Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, kom je weer een Instagram-account zoals die van Peen Cuisine tegen. Alles, maar dan ook alles, is hier in de vorm van een penis. Én ook nog eens eetbaar! Wie had gedacht dat je nog eens watertandend naar een jongeheer zou kijken? Nee, wij ook niet. 

Lees ook: Nog meer foto's: Dit is het vriendje van Gordon  

 

Je wil je tanden erin zetten

Van krokante piemelchippies en druiperig piemelijs tot blueberry peencakes en een heuze penispizza (ironisch peenza genoemd), niets is dit account te gek. Zelfs een caprese salade wordt in de vorm van het mannelijks geslachtsorgaan gepresenteerd en geloof het of niet: je wilt niets liever dan je tanden erin zetten. Of moeten we zeggen, in je mond stoppen.. Uhl, horen we je denken. Maar kijk zelf maar, dan zie je dat we gelijk hebben.

Lees ook: Nog meer foto's: Dit is het vriendje van Gordon