Lifestyle / Celebs
Celebs

'Oudste kinderen Angelina Jolie willen Brad Pitt niet meer zien'

Het (ex-)Hollywoodstel Angelina Jolie en Brad Pitt ging twee jaar geleden uit elkaar en de twee zijn nog steeds verwikkeld in rechtszaken. Hoewel ze een voorlopige deal hebben over de voogdij van de kinderen, is het nog steeds een strijd.

brad pitt

Lees ook: Oei: Vrienden maken zich zorgen over te magere Angelina Jolie

Opgestookt

Volgens Radar Online willen de drie oudste kids geen contact met papa. De geadopteerde Maddox (17), Pax (15) en Zahara (13) zouden geen contact willen met Brad Pitt. "Dat doet Brad veel pijn en nog erger is dat ze altijd hun moeders kant hebben gekozen," vertelt een bron. "Vrienden van Brad hebben het gevoel dat zij hen heeft opgestookt tegen hem toen de zaak om het voogdijschap nog liep. Ze zijn oud genoeg nu om zelf een beslissing te kunnen maken, zeker Maddox, en Brad hoopt dan ook dat ze hem opzoeken omdat ze dat zelf willen en niet omdat een rechter dat bepaald heeft."

De 10-jarige Vivienne en Knox hebben weinig meegekregen van de scheiding, omdat Angelina de tweeling beschermde van de roddelpers. Volgende de geruchten wil Shiloh (12) haar vader wel zien, maar vindt de situatie lastig. "Brad probeert hun band te herstellen en moedigt haar aan om ook te gaan acteren, want daar blijkt ze talent voor te hebben. Maar dat wil Angie weer niet, omdat ze Shiloh te jong vindt."

Lees ook: Ai! Angelina Jolie en Brad Pitt blijven met modder gooien