Oei: Vrienden maken zich zorgen over te magere Angelina Jolie

Celebs door Redactie Ze.nl

De langlopende scheiding van Brad Pitt is Angelina Jolie zichtbaar niet in de koude kleren gaan zitten. De twee kunnen het maar niet eens worden over de voogdij over hun kinderen en het proces duurt maar en duurt maar... Angelina’s gezondheid lijkt flink te lijden onder de situatie. De actrice heeft volgens bekenden om haar heen zichtbaar veel kilo's verloren en vrienden maken zich zorgen.

35 kilo

Het onzekere voogdij-gevecht dat Angelina met haar ex Brad voert duurt inmiddels al zo lang dat Angelina naar verluidt de wanhoop nabij zou zijn. Ze zou het helemaal gehad hebben met Brad. De onzekere voogdijsituatie brengt heel wat stress met zich mee en dat uit zich op haar lichaam. Volgens haar entourage gaat het niet goed met Angie: "Ze eet nog maar heel weinig en weegt nu nog amper 35 kilo (!). Angelina is zowel op emotioneel als fysiek gebied een wrak en ze staat op het punt van instorten. Ze is zo mager dat haar botten gemakkelijk zouden kunnen breken." Angelina zou volgens hen dringend hulp nodig hebben.

Alarmerend

Ook een arts in Hollywood laat weten dat de toestand van Angelina er 'alarmerend uitziet'. "Er is bijna geen onderhuids vet meer te zien op haar armen of haar wangen, en dat baart zorgen," zo vertelt hij aan Hollywood Life.

 
Volg je ons (@Ze.nl) op Instagram?
Ik heb Instagram en ik volg Ze.nl
Ik heb Instagram, maar ik volg Ze.nl niet
Ik heb geen Instagram
 
 
 
 
 
 
 

Lees ook: Stiekem gniffelen: kindjes krijgen oude telefoon prostituee en moeder schrikt zich rot van appjes