Foto: Dit is de officiële aankondiging dat Prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen

Celebs door Michelle Bakker

We weten niet hoe we dit berichtje moeten beginnen: zijn we blij voor Prins Harry (33) omdat hij gaat trouwen met 'zijn' Meghan Markle (36) of zijn we een tikkeltje verdrietig omdat deze leuke prins nu officieel van de datingmarkt is? In een officieel statement van 'The Clarence House', een van de officiële Londense residenties van het Brits hof, wordt de verloving bekendgemaakt.

UPDATE: Dit is de verlovingsring die Meghan Markle kreeg van Prins Harry

Geruchten

Er gingen al langere tijd geruchten over de verloving van het koppel, maar nu is het dan toch officieel naar buiten gebracht: eerder deze maand zou de prins op zijn knie zijn gegaan voor de Amerikaanse actrice. Daarbij staat in het statement dat hij ook de ouders van de Suits-actrice officieel om haar hand zou hebben gevraagd. Het huwelijk staat gepland voor aankomend voorjaar.

Royal wedding

Eerder had Harry een knipperlichtrelatie met Chelsey Davey en was Meghan Markle getrouwd met filmproducent Trevor Engelson, van wie ze scheidde in 2013. Sinds 2016 hebben de lovebirds een relatie. Heel eerlijk: wij kunnen niet wachten tot een nieuwe royal wedding!