Stiekem gniffelen: kindjes krijgen oude telefoon prostituee en moeder schrikt zich rot van appjes

Mama door Redactie Ze.nl

Het zal je gebeuren: na lang wikken en wegen besluit je dat het dan toch tijd is om je kids een mobieltje te geven. Tot blijkt dat het bijbehorende telefoonnummer ooit van een prostituee is geweest en je kinderen bestookt worden met hitsige berichtjes. Oeps! Het overkwam de Amerkaanse Julie uit North Dakota.

Julie / Beeld: NBC

Naar voorgevoel

In eerste instantie wilde Julie haar kinderen helemaal geen mobiele telefoon geven, maar na lang zeuren ging de moeder toch overstag. De kinderen moesten het mobieltje echter wel delen. Haar nare voorgevoel bleek echter terecht: al snel kregen de kinderen vreemde en hitsige appjes binnen. Berichten die ze in eerste instantie negeerde. "Ik dacht: misschien een ex-vriendje, van de vorige eigenaar van het nummer," vertelt Julie aan NBC.

You look sexy

Maar de berichten werden steeds heftiger en het werden er ook steeds meer. "Uiteindelijk kregen we van 20 verschillende nummers berichtjes. Van 'You look sexy' tot aan iemand die gedomineerd wilde worden." Julie besloot contact op te nemen met een van de nummers en de betreffende man vertelde dat het nummer circuleerde op een illegale sekssite. Inmiddels weet de politie ervan en wordt er onderzoek gedaan. "Tot die tijd krijgen mijn kids het mobieltje nog even niet terug..." 

 
Volg je ons (@Ze.nl) op Instagram?
Ik heb Instagram en ik volg Ze.nl
Ik heb Instagram, maar ik volg Ze.nl niet
Ik heb geen Instagram
 
 
 
 
 
 
 

Beeld: NBC

Lees ook: Kwart vrouwen gebruikt kinderen als excuus om onder seks uit te komen