Sekshoroscoop van december 2018

Intiem door Redactie Ze.nl

December staat voor de deur en dat betekent maar één ding: FEEST! Maar geldt dit ook voor jouw seksleven? Gaat het vuurwerk ook af tussen je lakens, of blijft het bij rotjes voor de deur? Kortom: wat schotelen de sterren jouw seksleven deze maand voor?

Lees ook: Waarom seks met een ex niet zo erg hoeft te zijn

Waterman

Ho ho ho! Kerst is on the way en de enige ho in huis, dat ben jijzelf. Je hebt zin volledig opgetuigd en versierd te worden. De vraag is … wie komt jouw slingers ophangen? Jij hebt niet echt een verlanglijstje, als er maar een goede piek en ballen aan hangen. 

Vissen

Vissen in een relatie hebben het deze maand veel te druk met het uitzoeken van cadeautjes, het bakken van oliebollen en het dekken van kersttafels. Aan seks wordt nauwelijks nog gedacht! Maar écht feestelijk wordt het pas als je ook een beetje aandacht aan de slaapkamer besteed. Laat die boom dit jaar eens voor wat het is en besteed wat meer aandacht aan je eigen pieken. 

Ram

Het einde van het jaar heeft een verrassende wending voor jou in petto, Ram. Terwijl jij je al focust op een nieuwe en frisse start in januari, krijgt het oude jaar nog een staartje. Je hebt dus kans dat die oude scharrel ineens opduikt, of misschien blijk je tóch een soa opgelopen te hebben van die ene one night stand. Shit! Knoop in je oren: laat veilige seks jouw voornemen voor 2019 zijn!

Stier

Tijdens het kerstdiner wordt plotseling hevig op los geflirt! Wordt deze nieuwe flirt jouw kerstcadeau voor 2018, Stier? Jullie voeten zoeken elkaar onder het gourmetstel en als er een maretak hangt kun je maar beter je kans grijpen: deze fling kan voor een bloeiend nieuw jaar zorgen. 

Lees ook: Een knallend uiteinde: zo beleef je het beste anale voorspel

Tweelingen 

Tweelingen, jij bent dit seksjaar fluitend doorgefietst en hebt niets te klagen gehad. Als een (reversed) cowgirl bereed jij zonder moeite je paard over de prairie, jihaaa! Maar hoewel jouw seksleven op rolletjes loopt, wil je het jaar wél onvergetelijk afsluiten. Wat dacht je van iets nieuws, zoals een knallend uiteinde 'up the butt'? Dan is 2019 meteen goed begonnen.

Kreeft

Hoe hard alle kerstliedjes je ook om de oren vliegen, jij voelt 'm dit jaar gewoon niet zo, Kreeft. Jij trekt je het liefst in je eentje terug met een dekentje op de bank, terwijl anderen onder de boom verzamelen om kerstcadeaus uit te pakken. Pas op dat je niet de kerstsfeer verpest. Niemand houdt van een Grinch! Vooral niet tussen de lakens... 

Leeuw

Op de jaarlijkse kerstborrel van je werk wordt er flink geflirt en acht wijntjes later ga je ervoor. Terwijl Spice Girls - Christmas Wrapping door de speakers schalt, is het enige wat jij moet wrappen zijn piek down there. Want een feestelijk avontuurtje is natuurlijk alleen maar winnen, maar op een kerstkindje zit niemand te wachten.

Maagd

Maagd, jij kunt dit jaar niet wachten om je nieuwste aanwinst aan je familie te showen. Aan tafel tijdens het kerstdiner vinden jullie zwoele blikken elkaar regelmatig en bouwt de spanning zich op. Tijdens het toetje ben je niet meer te houden en eenmaal op je oude kinderkamer aangekomen scheur je de kleren van zijn/haar lijf. Psst, misschien heb je iets aan deze 'stille' seksstandjes, want niet iedereen hoeft mee te genieten van jullie hitsige kerstbellen. 

Weegschaal

Terwijl jij jezelf hartstikke single en bewapend met deze 7 vragen voor aan de kersttafel richting het jaarlijkse familiediner begeeft, kun je niet stoppen met denken aan dat spannende avontuurtje met Mr. Perfect die je laatst in de kroeg hebt opgedoken. Dat ritje op zijn slee smaakte naar meer, dus tijdens het kerstdiner stuur je snel een berichtje onder de tafel over hoe je zijn jingle balls wilt verwennen. 

Schorpioen

Vrijgezel tijdens de feestdagen? Jij jingle bell rockt hetLekker ouderwets bij je familie op bezoek, geen gedoe met cadeaus of zeurende schoonfamilie. Maar je weet wat ze zeggen: de liefde komt wanneer je het 't minst verwacht. Maar ja, dat merk je vanzelf terwijl jij tijdens Oud & Nieuw nietsvermoedend aftelt naar middernacht...

Boogschutter

Zucht, voor jou geen gevoetjevrij onder de tafel of hartstochtelijk gezoen onder de maretak dit jaar, Boogschutter. Terwijl je 'It's gonna be a cold, cold christmas' al op repeat hebt staan en je voorbereid op een potje Rummikub met je oma, komt daar op een onverwacht moment plots een geschenk uit de hemel vallen. Oh what fun! Die donkere dagen voor kerst zijn plots niet zo donker meer, om nog maar te zwijgen over de nachten...

Steenbok

Gaat het vriezen of gaat het dooien? Eén ding is zeker: bij jou wordt het een witte Kerst. Terwijl je hele (schoon)fam zich vergaapt aan All You Need Is Love, knijpen jij en je lover ertussen uit voor een privévoorstelling van All You Need is Sex. Het is even je draai vinden op dat eenpersoonsbed in de oude slaapkamer van jou of je vlam, maar daar word je alleen maar reuzecreatief van. En deel oordopjes uit, want het worden zeker geen stille, heilige nachten...

Lees ook: Geen zin in seks? 10 dingen die minstens zo intiem zijn - VRIJ-dag