Sekshoroscoop week 34: 21 t/m 27 augustus

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 3

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 34. 

Sekshoroscoop week 34

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Je hebt wel zin in seks deze week, maar je moet even opgewarmd worden. Het geile gevoel komt je in ieder geval niet zomaar aanwaaien. Verdiep je eens in (smaakvolle) porno en na een paar minuten begint het gekriebel in je broekje. Niets mis met een beetje hulp af en toe, Waterman!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ga je deze week op vakantie? Denk dan eens na over een stomende sessie in het water. Je bent niet voor niets een Vissen, riiiiiight? Bedenk overigens wel dat penetratie niet heel fijn is onder water, dus enkel bevredigen met de hand is voor jou een beter idee.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Deze week ontvang je een compliment dat je niet in de koude kleren gaat zitten: het doet je zelf zoveel goeds dat je er de hele week van straalt. Ook tussen de lakens merkt je bedpartner dat je een blaakt van het zelfvertrouwen. Een ritje bovenop is voor jou geen probleem: ride ‘em cowgirl!

Stier (21 april t/m 21 mei)

Een onhandige opmerking kan jou zó het verkeerde keelgat inschieten deze week. En het wordt helemaal awkward als dit in bed gebeurt. Maak het de ‘dader’ niet te moeilijk: de opmerking was niet zo bedoeld. Adem in, adem uit, en laat het je er vooral niet van weerhouden om tot een climax te komen. Zou zonde zijn, toch?