Geheimen van een gigolo: Mist ze wat?

Intiem door Redactie Ze.nl
?Ditmaal gaat het om een stel?, zei Anne van The Men's Company toen ik de telefoon opnam. Ik keek er niet van op. Want hoewel ik meestal door een vrouw geboekt word, zijn er ook regelmatig mannen die hun vrouw met een andere man willen zien. 

Toch bleek het ditmaal iets anders in elkaar te zitten. Toen ik op de avond van de afspraak precies op tijd aanbelde bij het adres waar ik geboekt was, deed er een man van middelbare leeftijd open die mij vriendelijk begroette. Hij loodste mij naar de enorme woonkamer die sfeervol verlicht was. Ik koos voor een hoek van de bank. Hij was duidelijk een wijnliefhebber maar ik sloeg af en gaf de voorkeur aan een colaatje. We zaten al snel te praten over van alles en nog wat en ik begon mij af te vragen wat voor vrouw hij zou hebben. ?Ze is heel knap en sexy?, zei hij alsof hij mijn gedachten kon lezen.

Hij vertelde dat hij zijn vrouw niet kwijt wilde. Dat hij haar al op haar zeventiende had ontmoet en dat ze nooit seks had gehad met een ander. ?Ze wil weten of ze iets mist?, legde hij uit. ?En voordat ze straks vreemdgaat leek het me beter om het op deze manier te regelen.? Ik werd steeds nieuwsgieriger. Eindelijk, na een half uurtje hoorde ik hakken klikken. De deur ging open en daar stond een prachtige blonde vrouw in een strak jurkje waarin haar figuur perfect uitkwam. Ik schatte haar op 30. Ze lachte verlegen, liep op mij af en gaf mij een warme hand. 
 
 
Zenuwachtig
?Hoi, ik ben Tanja?, zei ze en ging op veilige afstand naast me op de bank zitten. ?Sorry maar ik ben nogal nerveus?, voegde ze er overbodig aan toe. De man knikte me bemoedigend toe. Ik was blijkbaar goedgekeurd door zijn vrouw en hij kon het weten. ?Je ziet er prachtig uit?, complimenteerde ik haar terwijl haar man haar een enorme bel witte wijn overhandigde en vervolgens de kamer verliet. Maar zelf bleek ze niet zo overtuigd van haar indrukwekkende uiterlijk. ?Ik ben echt een muts hoor?, zei ze lacherig en vroeg direct daarna: ?Ga je even mee naar de tuin een sigaret roken?? We kletsten verder in de schemer op hun terras. Ik vond uit dat ze graag over erotische gebeurtenissen fantaseerde maar in een sociaal keurslijf leefde en als de dood was voor een verkeerd imago. Ik ging wat dichter tegen haar aan staan en streelde zachtjes over haar rug. Het gesprek werd steeds minder belangrijk. ?Mmmm wat heb je een spannend leven??, zei ze met glanzende ogen. Ik begon haar voorzichtig te zoenen. 
 
?Willen jullie nog wat drinken?? Haar man kwam naar buiten met de fles. Tanja liep op hem af en ze vroeg hem iets wat ik niet kon verstaan. Ze wenkte me: ?Kom, we gaan naar binnen.? Gedrieën wandelden we naar een soort praktijkruimte met een tweepersoons bed. Ik ging tegen haar aan staan en fluisterde dat ze mij opwond. Langzaam kleedde ik haar uit. Ik merkte dat ze enorm opgewonden was, maar dat ze zich tegelijkertijd ook ongemakkelijk voelde. Waarschijnlijk omdat haar man erbij was. ?Alles oké zo, schatje? Dan laat ik jullie maar verder alleen??, vroeg hij, en Tanja humde bevestigend. 
 
 
Goede daad
Toen ik haar oraal begon te bevredigen duwde ze me na vijf minuten weg. ?Ik kan me hier niet op focussen?, zei ze. ?Laat mij het maar bij jou doen, dan kan ik me beter ontspannen.? Tanja kwam los. Het was alsof ze in een roes zat en alles om haar heen vergat. Ik rekte het vrijen bewust, en begon haar te vingeren op haar inwendige G-spot. Blijkbaar had ze daar niet veel ervaring mee want ze begon verbaasd te kreunen en werd steeds natter tot ze klaarkwam. We lagen naast elkaar op bed toen de deur open ging en ik twee handen met glazen naar binnen zag komen. ?Schat, weet je wat me net gebeurd is..?!? Tanja vertelde opgetogen dat ze zojuist voor de eerste keer in haar leven had gesquirt. Ik voelde me bijna bezwaard. Maar haar man zei alleen maar ?fijn schat? en kuste haar teder.
 
Ze vroeg me of ik haar achterlangs wilde nemen. ?Waarom vraag je niet aan je man of hij ook meedoet??, zei ik zachtjes. En terwijl ik haar penetreerde bevredigde ze haar man oraal. Uiteindelijk kwam ze nogmaals heel heftig klaar. Ze schrok zo dat ze als een haas naar boven vluchtte. ?Ik moet me even opfrissen?, zei ze nog snel. Ik heb haar niet meer gezien. Terwijl ik het condoom weggooide vroeg ik mij af hoe het voor hem was geweest. Misschien toch wat confronterend? ?Ik ben heel tevreden?, zei hij gelukkig. ?Dit was de juiste manier om deze kwestie op te lossen.? Zelf ging ik ook met een goed gevoel weg. Alsof ik iets maatschappelijks had bewezen, een goede daad had verricht. 

________________________________________________________________________________________
 
Elke twee weken komt een gigolo van het het internationale gigolobureau The Men?s Company aan het woord over zijn avonturen tijdens 'kantooruren'. Ditmaal was Mitch aan het woord. 

Alle namen zijn omwille van discretie gefingeerd. Situaties en gebeurtenissen zijn zo beschreven dat de privacy van betrokkenen absoluut gewaarborgd blijft.

Nieuwsgierig geworden..? Voor meer informatie, kijk op de website van TMC.