Onderzoek wijst uit: dit is het beste moment van de dag voor seks

Intiem door Ze.nl

Het is nogal persoonlijk natuurlijk: wanneer heb je het liefst seks? Sommigen trekken er uren voor uit om er een nachtelijk avontuur van te maken, anderen gaan liever voor een quicky tussen de middag. Gelukkig is er nu het verlossende antwoord op wanneer het beste moment zou zijn voor een vrijpartij.

Ochtendwip

Het bedrijf Forza Supplements deed onderzoek onder 1000 respondenten en daar kwam uit dat ochtendseks bij de meesten als favoriet uit de bus rolde. En dan nog even wat praktische info: vroege seksers vinden de perfecte sekstijd half acht in de ochtend, en dat zou dan ongeveer 45 minuten moeten zijn nadat je wakker bent geworden.

Lagere bloeddruk en minder stress

Een goede nachtrust is wel essentieel voor ochtendseks: pas dan vinden we de energie om in het krieken van de ochtend een wippie te maken. De endorfines die dan vrijkomen na een stomende vrijpartij zorgen voor een lagere bloeddruk en minder stress, waardoor respondenten zich de hele dag significant beter en energieker voelden. Conclusie: wij zetten de wekker in ieder geval iets eerder morgen.