Waarom hij zo van je borsten houdt!

Intiem door Sabine
Van jongs af aan hebben mannen al een fascinatie voor meisjes. Hoe ouder de boys werden, hoe meer we hun belangstelling trokken. Maar wat hij het interessantst aan jou vindt, zijn je boobies! Waarom? Tijd voor een paar onthullingen!

Voor mannen zijn wij vrouwen best wel fascinerende schepsels. We ruiken anders, praten anders, lachen anders. Ach, we doen eigenlijk alles anders. Maar wat de man vooral fascineert, is je borstpartij. Om deze redenen is hij gek op je borsten.

Ze zijn vaak beeldig verpakt

Hoewel voor mannen vaak maar één soort onderbroek verkrijgbaar is in de mannenlinnenhandel, zijn er voor vrouwen dui-zen-den exemplaren verkrijgbaar. Je hebt de push-up, de full cup, de maximizer, de minimizer, de naadloze beha, de plunge, de sport beha en ga zo maar door. Ook al zal hij geen idee hebben welke beha jouw voorkant siert, hij kan er intens van genieten!



Mannen hebben ze zelf niet
En wat een man zelf niet heeft, wil hij eigenlijk wel hebben. Nou oké, hij hoeft ze niet letterlijk op zijn borstkast geplakt te hebben, maar hij wil een vriendin met lekkere tetten. Hij heeft ze zelf niet en vindt ze daarom des te fascinerend. Ach, vinden wij niet erg. Boys will be boys.

Hij vindt het heerlijk om ze bij het voorspel te betrekken

Je borst past vaak perfect in zijn hand. Welke cupmaat je ook hebt, het voelt gewoon goed. Hij laat daarom maar wat graag zijn handen over jouw voorgevel heenglijden tijdens het voorspel. Tenminste, als hij de sluiting in één keer open kan krijgen. Die vindt hij dan weer niet zo geweldig.

Ze liggen een stuk lekkerder dan zijn kussen

Hoewel jouw zijde kussen waar hij zijn hoofd ’s nachts op mag laten rusten ook erg zacht ligt, vindt hij jou borsten veel lekkerder. Ze vormen op een of andere magische manier perfect naar zijn hoofd. Ja, daar kan hij een goed tukje op doen.



Ze zijn spannend
Toen hij nog een klein manneke was, werd hem geleerd dat hij niet mocht staren naar borsten. Waarom het niet mocht, weet hij nog steeds niet. Ze zitten er toch? Het is toch onderdeel van het menselijk lichaam. Nee, dat hoorde gewoon niet zo. Maar omdat hem nadrukkelijk werd verteld dat het niet mocht, kregen ze iets spannends. En wat er zo spannend aan is, wil hij best wel onderzoeken.  

Zonder borsten zou je geen decolleté hebben

Oké, mannen mogen er niet te veel naar staren, maar een decolleté is toch wel een beetje God’s gift to men! Prachtig, die vrouwelijke rondingen. Zonder borsten zou er geen decolleté zijn. En dat zou hartstikke zonde zijn!

Waarom vindt jouw lover jouw borsten zo geweldig?