Chaos crisis in de zaal! Instagram kampt met grote storing

De maatschappij door Roos

HELP! Instagram kampt momenteel met een enorme storing, waardoor we voorlopig geen gebruik kunnen maken van het social media platform. Het is nog onbekend wat de oorzaak is van deze ramp en nog erger: wanneer de Instagram storing wordt opgelost. Even geen selfies en stories dus... DE HORROR! Maar wat kun je dan wel doen in deze donkere tijden?

Instagram storing

Instagram storing

Wie naar de app van Instagram gaat wordt eerst op het verkeerde been gezet. Niks geen Instagram storing, hij doet het toch gewoon? Nee, hoofdscherm doet het nog wel, maar er worden geen nieuwe posts en stories geladen tijdens deze Instagram storing. De website van Instagram geeft een zogenaamde '5xx Server Error' aan. Dat betekent een probleem met de server van het sociale netwerk. Lekker dan. Het is nog onbekend wanneer de Instagram storing wordt opgelost en we er weer naar hartelust op los kunnen swipen, scrollen en posten.

Tips wat je kan doen 

Wat nu? Is de hamvraag waar iedereen mee kampt tijdens deze Instagram storing. Daarom hebben wij wat tips voor je op een rijtje gezet om de Instagram storing zonder kleerscheuren door te komen:

1. Werken? Euh hallo, het is gewoon woensdagochtend hoor

2. Netflix. Voor de lucky bastards onder ons die vrij zijn

3. Slapen. Nóg beter voor de lucky bastards onder ons die vrij zijn 

4. Online shoppen. Need we say more?

5. Een boek lezen. Haha

6. Voor je uitstaren tot het probleem opgelost is. Lijkt ons de beste optie

Lees ook: 4 redenen waarom je gewicht continu schommelt

Beeld: Unsplash