Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje - Sexpert Luna

Liefde door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht sex(toy) expert noemen. Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week: Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje.

"Welke vibrator vind jij de beste?", "welk seksspeeltje gebruik jij het meest?" of "als je maar één sekstoy mocht houden, welke zou dat dan zijn?" - zomaar wat vragen die ik regelmatig te horen krijg. 

En mijn antwoord verschilt per week, maand en zéker per jaar. Want er komen steeds betere sekstoys op de markt die de wat mindere seksspeeltjes van hun eerste plaats afstoten. Maar... sinds ik anderhalf jaar geleden kennis maakte met de Njoy Pure Wand, een metalen dildo, staat dat speeltje op mijn absolute nummer één en ik verwacht niet dat hij snel van de troon gestoten zal worden.

Njoy Pure Wand orgasme

Een seksspeeltje van metaal?

Het klinkt misschien een beetje gek: een seksspeeltje van metaal, maar metaal is juist héél geschikt voor een sekstoy. Het is namelijk niet-poreus, dus er kunnen geen bacteriën of dergelijken in het materiaal verdwijnen en daardoor kun je het ook 100% schoonmaken. Daarnaast deze dildo van roestvrij staal er superstoer en geil uit. De Njoy Pure Wand is kei- en keihard en dat is een hele goede kwaliteit als het over piemels óf dildo's gaat, als je het mij vraagt. Leuke bijkomstigheid: ik heb gemerkt dat mannen toch net iets makkelijker met een metalen dildo willen spelen dan met een fluffy roze vibrator met diamantjes. 

Metaal is een koud materiaal, dus voordat je met een metalen speeltje in de weer gaat kun je 'm even onder de warme kraan houden om hem wat op te warmen. Met je handen opwarmen gaat natuurlijk ook. Er zijn ook vrouwen die dat koude juist fijn vinden. Het is maar net wat je lekker vindt!

De vorm van de Njoy Pure Wand

De Njoy Pure Wand heeft een gebogen vorm met een bol aan beide kanten. De grote bol is bedoeld voor G-spot stimulatie en OMG, bestonden er maar mannen met een penis in deze vorm, want zo zou het evolutionair eigenlijk moeten zijn! Een kromme penis met een héle grote eikel erop. Kan mij het schelen dat het er esthetisch dan wat apart uitziet, het gaat om het gevoel. En dat gevoel is goddelijk!

Wanneer je de Njoy Pure Wand inbrengt schuift de bol verrassend genoeg precies op de juiste plek: tegen je G-spot aan. En je hoeft de bol nu maar heel zachtjes te bewegen om je G-spot te stimuleren. Je kan de bol zachtjes laten draaien, maar ook op en neer bewegen. Hoewel je dit eenvoudig zelf kunt doen, vind ik het nog lekkerder om het te laten doen. 

Full body orgasme

Klaarkomen en masturberen is al zeventien jaar mijn baan, maar als ik maar één seksspeeltje mocht houden van alle 1000 die ik heb getest, dan is het 100% deze. Met de Njoy Pure Wand is het mij namelijk voor het eerst gelukt om een full body orgasme te krijgen. Nu lag dat niet alleen aan de dildo, maar ook aan het moment, de partner en mijn eigen gemoedstoestand. Toch geef ik de credits zeker voor 70 procent aan de zalige sensatie van de grote bol van dit speeltje tegen mijn G-spot. 

Een full body orgasme is trouwens een orgasme waarbij je lijkt klaar te komen met je hele lichaam. Waarbij je alle kleuren van de regenboog voorbij ziet komen en dat de hele wereld samensmelt en jij daar onderdeel van bent (who needs xtc als je een full body orgasme kunt hebben)! Helaas lukt zo'n full body orgasme echt niet altijd, maar stimulatie van deze dildo in combinatie met wat clitorale stimulatie met vingers, tong of een ander seksspeeltje geven me wel altijd de lekkerste en langste orgasmes ooit. 

Koop 'm hier!

De Njoy Pure Wand kost € 133,95 en ja, dat is een hoop geld. Maar voor dat geld heb je een seksspeeltje dat nooit, maar dan ook nooit kapot zal gaan. Je kunt deze dus écht meenemen naar het bejaardentehuis en dan doet ‘ie nog steeds wat ‘ie moet doen. Need I say more?!

De Njoy Pure Wand is hier te koop.

Njoy Pure Wand

Eerder schreef Luna ook: 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest

Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!