Kim Kardashian haalt woede van fans op de hals met 'walgelijke' advertentie

Celebs door Laura

Geen week gaat er voorbij zonder dat Kim K. mensen pissig maakt. De ene keer poseert ze te pikant voor haar 4-jarige dochter, de andere keer maakt ze zich schuldig aan culturele toe-eigening. Dit keer ligt ze onder vuur omdat ze een afslanklolly promoot op haar Instagram.

kim kardashian lolly

Lees ook: (B)oops: Kendall Jenner (bijna) topless op de rode loper

Lolly's tegen de eetlust

Kim werd gevraagd om 'honger onderdrukkende' lolly's onder de aandacht te brengen via Instagram. Volgens de geruchten vangt ze een miljoentje per gesponsorde foto, dus Kim was natuurlijk de beroerdste niet en plaatste het kiekje met de tekst: "#ad Hey, jongens… Flat Tummy lanceerde net een nieuw product. Het zijn 'Appetite Suppressant Lollipops ' en ze zijn unreal." 

Slecht voorbeeld voor meisjes

Geen goede boodschap vinden haar volgers. Binnen een paar minuten stroomden de kritische reacties binnen. Veel volgers vinden dat Kim hiermee een verkeerd voorbeeld geeft aan haar - vaak jonge - fans. "Zoveel meisjes kijken naar je op. Wat je hier doet is teleurstellend. Wat een zonde", "Wat een zielig excuus voor een vrouw ben jij. Ik hoop dat je hiervoor fans verliest. Geen enkel jong meisje zou naar jou op moeten kijken." en "Hoe durf je zo'n vreselijk en gevaarlijk product te promoten. Jezelf uithongeren is niet hoe je Kims lichaam krijgt. Ugh, dit maakt me zo kwaad", luiden enkele van de reacties. 

Meerdere mensen roepen haar op om de foto te verwijderen, maar tot op heden heeft de Kardashian-telg nog niks van zich laten horen. Buzzfeed meldt dat Instagram het beeld had verwijderd omdat het niet voldeed aan de richtlijnen. Het kiekje stond er echter een paar uur later weer op.

Lees ook: Livestream: hier kun je de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry live bekijken

Beeld: Brunopress