Lifestyle / Celebs
Celebs

(B)oops: Kendall Jenner (bijna) topless op de rode loper

In de top 10 van zomerirritaties prijkt ergens bovenaan: het ondertietzweet. Je weet wel: dat het onder je borsten gaat zweten, precies daar waar je behaband zit. Kendall Jenner weet wel hoe je moet afrekenen met dit kwaaltje: draag gewoon geen beha en je meest easy breezy jurkje. Ze doet het ons voor op de rode loper tijdens het filmfestival in Cannes. 

kendall jenner rode loper cannes

Lees ook: Oh no: Vader Meghan Markle zal niet bij huwelijk aanwezig zijn na fotoschandaal

Bijna bloot

Alle ogen waren dit weekend op de twee schijnwerpers van Kendall Jenner. Die liet héél weinig aan de verbeelding over in haar niemendalletje. Het model flaneerde over de rode loper in een metallic, doorschijnende jurkje met alleen een nude slip eronder. 

"Oops"

Vergis je niet, de halfzus van Kim Kardashian, was haar beha niet vergeten in de koffer naar Zuid-Frankrijk te stoppen. Kendall deelde de rode loper-foto ook zelf op haar Instagram met het ironische bijschrift "oops".

 

oops

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

'Free the Nipple' lijkt het thema voor Kendall tijdens het filmfestival. Ook tijdens de première van de film ‘Girls Of The Sun’ verscheen het model in een witte, doorschijnende jurk zonder bustehouder.

Ach, Cannes gewoon.

 

Kenny.🖤 #kendalljenner

A post shared by stay with me.🎈 (@yoncexex) on

Lees ook: Verrassend: Kevin en Chloé zijn uit elkaar – Temptation Island 2018

Beeld: Brunopress